Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak nem sokára jön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak nem sokára jön a szülinapja! A 13. és nem tudom mit vegyek neki olyan 5000ig gondolom! Mit vegyek neki? SOS

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Küld el nekem,majd én meglepem
2013. jún. 29. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Plüss, Telefontok, Parfüm, Poló, Fényképalbum
2013. jún. 29. 20:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Análszex?
2013. jún. 29. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Legót.

Viccen kívül, valami személyeset, rá jellemző dolgot, te ismered, és semmit nem írtál róla, így nehéz dolga van az embernek. Vegyél valami hobbijához kötődőt, esetleg kedvenc focicsapatának emblémáját viselő sálat, baseball-sapkát, jó pólót...

2013. jún. 29. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Van az oldalnak keresője, szerencsétlen webszerkesztők nem véletlen szkriptelték éppen az orrod elé:D

Idézet magamtól, régebbi regisztráció:

"Milyen beállítottságú a srác?

Ha olyan barkácsolós, mérnöki, sztem tök jókat ki lehet találni, és bőven elég rá ennyi pénz. Pl egyszer én kaptam kartondoboznyi hurkapálcát, vagy egy hónapig elvoltam vele:D"

"Na jó, miután látom nem jött több ötlet:

-Nyomtass pólót vicces, egyedi szöveggel

-Készíts fényképalbumot benne képekkel rólatok

-Süss sütit/tortát egyedi díszítéssel

-Írj egy mini novelláskötetet benne elmesélve több vicces veletek történt dolgot

-Vegyél vagy inkább varrj(!) neki vmi szokatlan plüssöt, monjuk minecraft creeper, laposféreg, hímivarsejt, freddy crueger, lenin, orbán:D

Légy kreatív!!"

2013. jún. 29. 20:46
 6/11 A kérdező kommentje:
nem igazán van hobbyja vagy is de a horgászat!! de mindene megvan kivéve az orsó de az viszont amilyen neki kell bazi drága :(( a póló az jó 5let köszi :D
2013. jún. 29. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Kulcstartó,ketté szedhető nyaklánc,süss 1muffint bele1 gyertya és kész!:D Plüss maci,Rajz,Plüss hal :D
2013. jún. 29. 21:03
 8/11 A kérdező kommentje:
óhh köszönöm :) a torta az be van tervezve :)a póló is nagyon jó átgondolom köszi:D
2013. jún. 29. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Kedvenc együttesének a CD-je szerintem egy jó ajándék:)
2013. jún. 29. 21:41
 10/11 anonim válasza:
Sztem ha lefekszel vele, az a legjobb úgy is te is akarod!!!! így mindketten boldogok lennétek, főleg ő XDXD ha kell.......szóólj :DD tudod hol lakok XDXD
2013. jún. 29. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!