Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nagyon unalmas a stílusom?
Figyelt kérdés
Értem én ,hogy a "belső a lényeg", de ti is elsősorban a külsőre helyezitek a hangsúlyt, szóval egy igent vagy egy nemet várok. Szeretem a színeket, szóval nemcsak fekete-fehér cuccaim vannak, jelenleg inkább a stílus lényeg (tudom, hogy hétköznapi...). Itt vannak a képek, mihez hasonlókat szoktam hordani :)
2013. jún. 28. 21:03
1/5 anonim válasza:
én lány vagyok hasonló képpen öltözködöm és sztem tök jó ez a stílus :)
2/5 anonim válasza:
Nem olyan rossz jó úton haladsz.
De azért az a piros ruha a hosszú szoknyával kissé konzervatív.
A símúlós farmer az jó szerintem.
Azt tanácsolom hogy egy kicsivel dögösebb de nem túl provokatív darabokkal dobd még fel a ruhatáradat és akkor rendben lesz szerintem.
26 F
3/5 anonim válasza:
Itt inkább az lenne a lényeg, hogy az egyéniségedhez megy-e ez a stílus.
4/5 anonim válasza:
szerintem unalmas,de ha neked tetszik hordjad
5/5 anonim válasza:
A stílusod az nem tűnik unalmasnak, de ezt ("de ti is elsősorban a külsőre helyezitek a hangsúlyt") igazán elhagyhattad volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!