Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd fogok találni ilyen nőt, ha lesz pénzem?
1 éve diplomáztam. Azóta dolgozok, és sokat fáradozok a karrieremért.
A lányoknál felejtős vagyok, mert nem egy jóképű, szuperpasi vagyok, amilyenre vágynak.
A sok csalódást meguntam. És most már az a célom, hogy egy érzelemmentes, de dögös nőt elvehessek feleségül. Szül egy gyereket, aztán ha nem lehet kibírni elválok tőle és a gyereket magamhoz veszem természetesen.
Fogok majd találni ilyen nőt?
Nem nézel ki jól - viszont gondolom csaj jó alakú és szép csajokat hajtottál. Közülük vannak, akiknél pénzzel lehet kompenzálni mindent, meg van akiknél nem.
Biztos fogsz valami hasonlót találni - múltkor pont ezen az oldalon volt egy kérdező, aki azt kérdezte, hogy habár nem éppen okos, de elfogadhatóan néz ki és hajlandó bármire, csak dolgozni ne kelljen, vajon talál-e pénzes srácot? Merthogy a nővére ugyanezt csinálta és talált magának egy orvost, aki feleségül is vette. Na és ő is csak fodrász, manikűr, pedikűr, wellness, se állás, se házimunka, se semmi...
Inkább keress tovább, fog akadni olyan akinek nem csak a lóvéd kell.
És mielőtt sértett csajnak néznél: 26F vagyok. :)
Átlagos csajokat hajtottam. Lévén én is átlagos vagyok.
De ha mind visszautasítottak hát akkor felszedek majd egy dögös lányt. Még ha csak a pénzemért is van velem :)
Nincs kedvem egyedül leélni az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!