Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Majd fogok találni ilyen nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majd fogok találni ilyen nőt, ha lesz pénzem?

Figyelt kérdés

1 éve diplomáztam. Azóta dolgozok, és sokat fáradozok a karrieremért.

A lányoknál felejtős vagyok, mert nem egy jóképű, szuperpasi vagyok, amilyenre vágynak.

A sok csalódást meguntam. És most már az a célom, hogy egy érzelemmentes, de dögös nőt elvehessek feleségül. Szül egy gyereket, aztán ha nem lehet kibírni elválok tőle és a gyereket magamhoz veszem természetesen.

Fogok majd találni ilyen nőt?

2013. jún. 28. 21:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
gyereket mindenképpen szeretnék!
2013. jún. 28. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 28. 21:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Retardált vagy.
2013. jún. 28. 21:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Sértett átlagos nők válaszát nem kérem!
2013. jún. 28. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
ha van elég pénzed simán "megveszel" magadnak egy plázacicát aki kívülről szép de belülről semmi érzelem csak felszínesek szal hajrá
2013. jún. 28. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Fogsz ilyen nőt találni, tuti. És k*u*r*v*a "boldog" is leszel! :D Ennyit nem ér meg... Inkább olyan nőt találsz majd, aki téged szeret, érzelmes, stb. stb., ez is biztos.
2013. jún. 28. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem nézel ki jól - viszont gondolom csaj jó alakú és szép csajokat hajtottál. Közülük vannak, akiknél pénzzel lehet kompenzálni mindent, meg van akiknél nem.

Biztos fogsz valami hasonlót találni - múltkor pont ezen az oldalon volt egy kérdező, aki azt kérdezte, hogy habár nem éppen okos, de elfogadhatóan néz ki és hajlandó bármire, csak dolgozni ne kelljen, vajon talál-e pénzes srácot? Merthogy a nővére ugyanezt csinálta és talált magának egy orvost, aki feleségül is vette. Na és ő is csak fodrász, manikűr, pedikűr, wellness, se állás, se házimunka, se semmi...

Inkább keress tovább, fog akadni olyan akinek nem csak a lóvéd kell.

És mielőtt sértett csajnak néznél: 26F vagyok. :)

2013. jún. 28. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
*csaj=csak, csak már megint máshol jár az eszem... :D
2013. jún. 28. 21:13
 9/12 A kérdező kommentje:

Átlagos csajokat hajtottam. Lévén én is átlagos vagyok.

De ha mind visszautasítottak hát akkor felszedek majd egy dögös lányt. Még ha csak a pénzemért is van velem :)

Nincs kedvem egyedül leélni az életemet.

2013. jún. 28. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kell, akkor hajrá. Bár nem gondolom, hogy egészséges 23-24 éves korra így kiábrándulni az életből, a nőkből.
2013. jún. 28. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!