Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a bánatosan lifegő lópéló van?
Figyelt kérdés
Se nem vagyok jóképű, se nem vagyok pénzes, se nem vagyok férfias. Dumám lenne, de odáig már nem jutunk el senkivel, hogy teszteljem élőben. Akkor most forever alone?2013. jún. 28. 16:40
11/18 A kérdező kommentje:
Ez miért nyafogás? Örülök neki, hogy itt az égvilágon mindenki okosabb nálam. A valóságban miért is nem ezt tapasztalom?
2013. jún. 28. 17:01
12/18 anonim 

válasza:

A valóságban senki szóba sem áll veled.
13/18 anonim 

válasza:

nem vagyok jóképű, nem vagyok férfias? Ez mi, ha nem nyafogás barátom?
14/18 A kérdező kommentje:
Megfigyelés, enterthevoid. Jobban nem tudom megváltoztatni magam.
2013. jún. 28. 17:05
15/18 anonim 

válasza:

Ha így állsz hozzá,akkor igen,forever alone.Sajnálom.
16/18 A kérdező kommentje:
Semmi gond, én is sajnálom, hogy sajnálsz.
2013. jún. 28. 17:11
17/18 anonim 

válasza:

tulajdonképpen miért ís írtad ezt a kérdést?
Csak nyavajogsz,a tanácsokat meg fikázod! A h.állással van probléma.
18/18 anonim 

válasza:

tehát 0-án vagy! ez azt jelenti, hogy ennél már csak jobb lehetsz, ha elkezdesz próbálkozni, fejleszteni a stílusod, nincs veszítenivalód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!