Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a nyáron rendbe szeretném tenni az önbizalmam, amit az 5 év középiskola lerombolt, hogy kezdjek neki, és mit tegyek? 20/L
mert belémbeszélték az osztálytársaim, mindenki, hogy egy senki vagyok, és már én is úgy látom, hogy nem érek semmit.. nem merek megszólalni társaságban, úgy viselkedek, mint egy idióta.. és ha tömegben vagyok, úgy érzem, hogy mindenki engem figyel.
pedig tudom, hogy sok mindenben tehetséges vagyok, és sokan mondják, hogy szép vagyok, de már nem tudom elhinni..
pont az ilyen lányok a gyengéim:)
26/f
Megértem a helyzeted, én is így voltam vele, elég sokáig, bár engem a külsőm miatt piszkáltak, de aztán év végén kiderült, féltékenységből.
Magad mögött kell hagynod a múltat, a legjobb, ha megszakítod velük a kapcsolatot. Ha velük beszélsz, vagy találkozol velük, ott lesznek az orrod előtt, és mindig felfogják idézni a rossz emlékeket, így nem fogsz tőlük megszabadulni, mindig eszedbe fog jutni.
Keress új barátokat, válogasd meg őket, hogy még véletlenül se hasonlóak legyenek, akik piszkálhatnak. Fiatal vagy, ki kell használnod a fiatalkorod, és a fiatalkori nőiességed. Nem szabad hagynod, hogy ezek a negatív dolgok lerombolják.
Kezdj mindent tiszta lappal, új helyekre járni, mint írtam, új barátokat szerezni, új emberekkel ismerkedni, új érdeklődési kört kialakítani. Keress valami hobbit, amit szeretsz csinálni, vagy jársz el szimpatikus helyekre, strand, koncertek... itt kitudsz kapcsolódni, és rengeteg új embert ismerhetsz meg.
Változtass a külsődön, légy önmagad, bizonyítsd be elsősorban magadnak, hogy te sokkal több vagy annál, aminek gondoltak téged. :) Ne hagyd, hogy befolyásoljanak.
Gondolom, hogy továbbtanulsz. Ott lehetőséged lesz új barátokat találni.Ne foglalkozz azzal, amit az osztálytársaid mondtak Rólad, most már nem kell találkoznod többé velük. Különben is van olyan mondás, hogy "ki mint él, úgy ítél".
Lényeg, hogy az új környezetben légy természetes, add magad, ne húzódj félre. Az osztálytársaidat meg felejtsd el.
jah én is az önbizalomhiányosokra bukok úgy az esetek 95%-ban, a többi lány nem is érdekel max szex érdekelne velük.
Nem vagy Borsodi véletlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!