Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért járok mindig így? (meleg téma)
János83-nak: nagy igazság, megy is a zöld kezecske :-D
Amúgy ne aggódj, mi van, ha a másik sráccal nem jön neki össze? És mi van, ha nem fogja jól érezni vele magát? ... Sorolhatnám még a buktatókat, úgyhogy ne add fel, de ne is éld bele magad nagyon.
Szerintem előfordul hasonló sztori hetero kapcsolatokban is, így nem teljesen értek együtt az egyik előttem szólóval, de nem is ez a lényeg.
Több dolgot is tehetsz, de tudnod, kell, hogy a jelenlegi állás szerint csak második vagy. Megszakíthatsz vele minden kapcsolatot vagy maradhatsz a barátja, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy epekedve vágysz rá.
Egy személyes tapasztalat: Belezúgtam egy osztálytársamba, aki hetero. Egyszer kiderült egy beszélgetésünk során, hogy semmi esélyem. De úgy döntöttem, hogy ha a szerelmét nem is kaphatom meg, a barátságára és a társaságára szükségem van...
Ha a barátod legközelebb felajánlja, hogy legyetek sokkal többek, mint barátok, akkor pedig mérlegelned kell, hogy mennyire lehet komoly, mennyire lehet részéről ez csak egy hirtelen fellángolás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!