Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért járok mindig így? (meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért járok mindig így? (meleg téma)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval kb fél éve,egy közöségi oldalon.Akkor még volt barátja,mindenben számithatunk egymásra.1 hónapja nincs barátja,azt mondta hogy összejövünk mert teccek neki meg minden:(De jött egy uj pasi az oldalra és két nap ismeretség utén őt szereti mint szerlelmét:( Engem sajnos csak kicsit több mint nagyon jó barátnak.Annyira bánt ez a dolog:( egész este sírtam miatta:(( Ebbe belefogok őrűlni,nem tudom mit tehetnék.Tanácstalan vagyok és szomrú,most is folyik a könnyem írás közben:( Bejövök neki,de mégsem tud jobban szeretni. Azt mondta hogy a másik fiuban két nap allat megtalálta azt a pontot.Én bennem mért nem találta meg? Aggódik értem nehogy valami bajom legyen,és nem akar engem elvesziteni. Ha tudna nekem ebben valaki segiteni hogy mit tegyek.Azt nagyon megköszönném 25F

2013. jún. 26. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kellesz neki, sajnos van ilyen. szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert csak sérülni fogsz.
2013. jún. 26. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
A melegek élete sosem könnzū, nem leszòlni akarlak, ne érts félre, csak akiknek nem megfelelō az identitások, többnyire érzelmileg is labilisak. Magyarul, egy meleg ember, maga sem tudja hogy melyik férfi kell neki, mert genetikailag nem ez van belekódolva, hogy férfival nyisson kapcsolatot, ezért hamar elpártol az egyiktöl, majd a másiktól stb...
2013. jún. 26. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
neki szűkebb mint neked ... problem solved ...
2013. jún. 26. 14:34
 4/6 Párduc95 válasza:
72%

János83-nak: nagy igazság, megy is a zöld kezecske :-D

Amúgy ne aggódj, mi van, ha a másik sráccal nem jön neki össze? És mi van, ha nem fogja jól érezni vele magát? ... Sorolhatnám még a buktatókat, úgyhogy ne add fel, de ne is éld bele magad nagyon.

2013. jún. 27. 06:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma is beszéltem vele. Azt irta hogy nem akar elvesziteni:( De nem tud ugy szeretni,most szerelemből:( Annyira beleszerettem,nem birnám ki ha más karjaiban volna:( De reménykedek abban hogy imáim meghallgatásra találnak és csoda történik:)Senkit nem szerettem élőben igy,mint egy felhasználot:( Nagyon bejönék neki,és szexi pasinak tart,de még azt a pontot nem találta meg bennem hogy szerelemből szeressen:( köszönöm a váloszokat,mindenkinek ment a zöld. Várom továbra a hozzászolásokat.
2013. jún. 27. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem előfordul hasonló sztori hetero kapcsolatokban is, így nem teljesen értek együtt az egyik előttem szólóval, de nem is ez a lényeg.

Több dolgot is tehetsz, de tudnod, kell, hogy a jelenlegi állás szerint csak második vagy. Megszakíthatsz vele minden kapcsolatot vagy maradhatsz a barátja, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy epekedve vágysz rá.

Egy személyes tapasztalat: Belezúgtam egy osztálytársamba, aki hetero. Egyszer kiderült egy beszélgetésünk során, hogy semmi esélyem. De úgy döntöttem, hogy ha a szerelmét nem is kaphatom meg, a barátságára és a társaságára szükségem van...

Ha a barátod legközelebb felajánlja, hogy legyetek sokkal többek, mint barátok, akkor pedig mérlegelned kell, hogy mennyire lehet komoly, mennyire lehet részéről ez csak egy hirtelen fellángolás...

2013. jún. 28. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!