Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyen szexuális zaklatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyen szexuális zaklatás áldozata lettem. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy multinacionális cégnél dolgozom. Egy hónapja a cég vezérigazgatója naponta írogat e-mailben, hogy mikor iszunk meg valamit és hogy miket csinálna velem.. én persze finoman hárítok (már ezen is megsértődik, de aztán folytatja), de nem tudom, hogy hogyan tudnám a tudtára adni, hogy hagyjon békén. Ebben sajnos elég tapasztalatlan és ügyetlen vagyok. Attól félek, ha keményebben elutasítom, akkor megsértődik és kirúg. Munkahelyet nem szeretnék emiatt váltani, sokadik után végre ez az a hely, ahol egyébként jól érzem magam, megtaláltam a számításaimat.

Ti hogyan kezelnétek a szituációt? Konkrétan mit mondjak neki, hogy leálljon?

2013. jún. 25. 23:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor is tudnak segíteni. Ha félsz, először ne mondd meg, kiről van szó, hanem általánosságban érdeklődj, de mondd el azt is, hogy van bizonyítékod. Ja, és ÍRÁSBAN szólj a HR-nek is, és írásban kérj választ!!!! Mindennek legyen írásos nyoma.

Nem vagy veszélyben, csak nagyon fontos, hogy az emileket valahogy mentsd le.

2013. jún. 25. 23:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmit írnék neki:

Tisztelt Igazgató Úr!

sajnos azt kell, hogy tapasztaljam, hogy többszöri elutasításom ellenére sem hagy fel az engem érintő intim természetű magatartásával, ezért szeretném Önt írásban tájékoztatni arról, ezt ezentúl szexuális zaklatásnak tekintem.

Amennyiben továbbra is fenntartja közeledési szándékát, azt jelezni fogom a kompetens osztály felé.

Kérem levelem tudomásul vételét.

Tisztelettel:

És állítsd be a leveleződben az olvasási visszajelzést.

Ne töröld ki ezt sem. Igazából semmit, ami ezzel kapcsolatos ne törölj ki.

2013. jún. 25. 23:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne válaszolj semmit, az ilyen tartalmú levekre egyáltalán ne! Csak azokra, amik a munkát érintik. A leveleket pedig tedd el szépen kinyomtatva, vagy küldd át egy alternatív címre, hogy megmaradjanak.

Pár nap elteltével pedig kezdd el terjeszteni a kollégák körében, hogy találtál egy fiút, és nagyon boldog vagy, reméled ő lesz az igazi. (Persze ez nem igaz, de ha elhiteted, le fog rólad kopni és a munkád is megmarad).

2013. jún. 26. 00:19
 14/18 anonim ***** válasza:
mert a férfiak nem értik a nők utalásait (kódnyelvüket) :D vagyis nem mindig :D
2013. jún. 26. 00:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Dertsd ki van e családja, ha igen zsarold meg vele, vagx csinálj úgy mintha belemennél érd el azt, hogy terhelő bizonyítékot írjon a családjával kapcsolatban (Pl: "Nem érdekel a családom, téged akarlak"), ha megvan zsarold meg vele, ha nem reagál küld el nekik (Facebook), írj nekik még ilyesmit is, "Gondolom azt hiszi valami pénzéhes szuka vagyok aki kamu dolgokkal akar pénzt kicsalni a főnökétől, de ez nem így van". Ha fonos neki a családja akkor le fog állni, ha nem tedd amit tenned kell, vagy hagyod magad meghúzni vagy kirúgnak.
2013. jún. 26. 11:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a legrosszabb a mit tehetsz, ha elkezded zsarolni. Veszélyes lehet. Menj egyenesen a főnökéhez, egy nála magasabb pozícióban levőhöz. A leveleit meg jól őrizd meg.
2013. jún. 26. 17:43
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat!
2013. jún. 30. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki,hogy HIV pozitív vagy.Hidd el leszáll rólad.
2013. júl. 8. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!