Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan már leszarom a szerelmet. Úgyse jön el, nem?
Figyelt kérdés
Az eszemet folyton elvesztem, a szüzességem viszont nem. Mi az az életkor, amikor már a "az első a meghatározó" szabály feloldódik, és már tökmindegy lesz hogy az milyen körülmények között van?2013. jún. 25. 22:58
2/10 A kérdező kommentje:
***"Mi az az életkor"
2013. jún. 25. 22:59
4/10 A kérdező kommentje:
Eddig két iszonyatosan hasznos mélyszántású kommentet kaptam. -.-" Hihetetlen :D
2013. jún. 26. 04:55
5/10 anonim válasza:
Mert nem válaszolsz, hogy hány éves vagy...
Ja, amúgy is leszarom a helyzeted, bocs.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor mi a f.aszért kommentelsz? Én nem a vám vagyok, nyugodtan továbbmehetsz szó nélkül ha ennyire kelletlenkedsz itt, nem akarlak kényszeríteni. Teljesen szükségtelen ide a korom, ez a problémád is összefüggéstelen. Általános a kérdés.
2013. jún. 28. 07:40
7/10 anonim válasza:
Nyugodj le és ne azon filózz h mikor veszítheted el csak várj rá. A szerelem megtalál a megfelelő időben és helyen, és akkor minden tökéletes lesz...:-)
8/10 anonim válasza:
Ha elmúltál 20 éves, és fiú vagy, akkor csúnya vagy, és valszeg ezután se fogod elveszíteni, hacsak el nem mész prostihoz.
9/10 A kérdező kommentje:
Legalább ez is vélemény. :) Bár nem hiszem hogy így van, voltam csúnya is nagyon sokáig és pontosan tudom hogy mit él át az aki az... (és sokszor még mindig szokatlan hogy normálisak az emberek reakciói, rámmosolyognak stb.)
Én inkább a szellemi területére értettem, azt szokták mondani hogy az első a legfontosabb, jól kell megválogatni de szerintem ez a 16 éveseknek szól, 20-tól meg már tökmindegy.
2013. jún. 28. 09:27
10/10 A kérdező kommentje:
Milyen hihetetlenül naiv voltam 6 éve, hogy egy normális kérdésben feltételeztem hogy születnek normális válaszolók is, és nem csak érzelmileg retardált szellemi fogyatékosok kukacoskodnak errefele :D
2019. márc. 30. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!