Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet?
na mi van,bekaptad a legyet?
ilyen az elet...ha dugsz terhes leszel elobb utobb....ez mar csak ilyen igazsagtalan.a kan meg fizethet 18 even keresztul.
"kiveteted a véletlenül összekapcsolódott ivarsejteket.(ami ugyanúgy nem gyilkosság mint azt megakadályozni hogy egyáltalán találkozzanak)"
Ezzel messzemenően nem értek egyet. Megakadályozni a találkozást valóban nem az, de ha egyszer létrejött, onnantól az egy emberi lény, akit elkaparni gyilkosság (ugyanúgy, mint a tojást megenni. De azzal együtt lehet élni).
Pontosan ez az a hozzáállás, ami miatt felelőtlenül qrnak orrba-szájba az emberek, lefosva a következményeket.
A r*banc meg, aki ezzel zsarol, eltakarodhatna a föld mélyére... Főleg hogy "kell a lóvé abortuszra". Nem, abortuszt nem csinálunk, vállaljuk a döntéseink következményét, bmeg!
Főleg, hogy ezt elintézhetik az "apaállat" beleegyezése nélkül is. Nem csak "ők is izgulnak", hanem övék is a gyerek, éppen annyira, mint a nőé....
Na, hitvitát félretéve, nagyon sajnálom, hogy becsúszott neked, de nem igazán értem, miért, vagy inkább kitől kérdezed ezt...
(Ezt a kérdést én is felteszem, kb hetente ötször, de csak az égnek címezve)
Ja, és olyan nincs, hogy valakinek sehogy nem lehet gyereke. Létezik örökbefogadás is.
"Se la vie" : Jóember, ha már mérhetetlen cinizmussal osztod valakinek az észt, akinek át sem tudod érezni a helyzetét, legalább írj helyesen...
18F,előző voltam (23:48)
Szerintem tartsd meg!
Ahol te felnőttél ott ő is fel fog nyugi majd a nagyszülők meg a párod segít! 18 évesen már nem leszel olyan nagyon fiatal hozzá! Majd megoldjátok énis ebbe a cipőbe járok igaz 27/F de egyáltalán nem bánom csak vigyázz rá nagyon!
" igaz...nem ti estetek teherbe fogamzásgátló mellet 17.5 évesen....."
Nem tetszik? Nem kell szexelni!
Így van jó sok fasz*ságot írt itt mindenki!!!!!
Igenis IGAZSÁGTALANSÁG!!!!! Egy gyerek nagy felelősség és nem kellene 17 évesen nemi életet élni!!!! Pont ezért!!!
Igaz, hogy nem lenne szex a fiatalok között, a fiúk se du*nának, Ugyanis sokszor NEM IS A LÁNY AKARJA A SZEXET!!!!
Én bizony 25 éves koromig nem szexeltem és nem bántam meg!!!!! A fiúim nem tudtak megdugni . Mert én nem akartam, mert nem kockáéztatok terhességet, de még egy abortuszt se!
A szívás a gyerek miatt a nőre hárul!!!!
A gyerektartás az meg minimum, a fiúnál, mivel ő is akart du*gni, nem?
Ők is vállalják a felelősséget!!!!
Nekem nem hiányzott a szex, mert elvoltam masztival is:-)))
Sajnos kedves kérdező, igazad van, nagyon igazad van, hogy a teherbe esés egy qrva kiba*szás . Az. A meddőség is az, de az nem olyan nagy, mert gyereket lehet mesterséges megtermékenyítéssel is csinálni!Ha meg nem ott az örökbefogadás.
Sajnos a mai élet nagyon szabados, és régen sokkal komolyabban vették a párkapcsolatokat és a szexet nem szórakozásnak vették!!!!
Esetleg csakis házasságban, mert ott gumi és fogamzásgátló mellett is teherbe eshet a nő, nem baj, mert házas. De így, a laza kapcsi és az egy éjszakás fasz*ságok mellett nagyon rossz.
Sajnos a szexet szórakozásnak veszik és ebből van a baj. Legyen szórakozás, de akkor azt házasságban, vagy felelősségteljes párkapcsolatban, és nem így ahogy manapság csinálják.
L/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!