Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiról aki egyszerre 10-12 barátnője van?

Figyelt kérdés
Nem én vagyok,de van egy kő gazdag ismerősöm,kb az ország minden pontján van egy barátnője.Max 20 évesek,de van neki 18 éves is a férfi 30 éves.Felváltva találkozgat velük,hol ide megy egyik héten hol oda.A csajok állítása szerint semmit nem sejtenek.Én kicsit irigylem hogy őszinte legyek:DD
2013. jún. 25. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Vannak akiket ez elégít ki. Én lányként azt mondom hogy ha ő így szeretné élni az életét, akkor tegye. Egyszer él. Gondolom a 10-12 barátnővel nem tud olyan sűrűn találkozni hogy a lányok esetleg beleélnék magukat abba hogy ebből komoly dolog is lehet. Én csak azt ítélem el aki tudja hogy ilyen, hogy fűvel fával kavar és mégis "leköti magát" hogy legyen egy biztos pont. Ha én tudom magamról hogy nekem kell 10 pasi, akkor nem megyek bele egy komoly kapcsolatba. Egy idő után lehet hogy monogám lesz, de én személy szerit ismerek olyan férfit aki 40 éves korára se "élte ki magát"

Na meg nem is jó más életével foglalkozni, firtatni hogy mi a jó és mi nem.

2013. jún. 25. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
15%
Manapság ez kell a nőknek! Mi normális srácok meg eláshatjuk magunkat, nem kellünk senkinek, mert az alfák visznek mindent és mindenkit...
2013. jún. 25. 14:04
 13/18 Andii1 ***** válasza:
22%
k**** nagy király lehet :D
2013. jún. 25. 14:06
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ász
2013. jún. 25. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

"k**** nagy király lehet :D"

Látod, te se tagadod, hogy ez kell nektek, nőknek! Facebookon meg írogatjátok az álszent, érzelgős szövegeket a rendes pasikról, de közben meg az ilyen alfákról álmodoztok! -.-

2013. jún. 25. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

15:

Hát figyuka, még mindig jobb egy ilyen, mint aki azt sem tudja, hogy mit kell csinálni egy nővel.

2013. jún. 25. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Irigylem.
2013. jún. 25. 15:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Eléggé nehéz lehet fejben tartania, kinek, mikor, mit hazudik, és elintézni, hogy ne keressék alkalmatlan időpontban.

Azzal, h kikapcsolja a mobilját, eleshet sok pénztől is (új üzleti lehetőség, stb).

Le fog bukni.

Szerintem ne irigyeld. Pont azért, mert egy idő után nehéz lesz kivágni magad és mást mondasz az adott csajnak, mint addig. Azt meg ne tudd meg, milyen egy bosszúálló típussal összeakadni!

2013. jún. 25. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!