Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért akar mindig kettesbe maradni velem?
sztem össze akar szedni a cimborája mögött.
alattomos dolog, de pasi körben ez királyságot eredméynezhet. mindig is menő dolog volt leütni valaki kezéről egy nőt sajnos...
Most nem azért, de nem árt ha odafigyelsz. A srác nyilván akar tőled valamit, én is így jártam amikor a régi nagyon jó barátom találkozgatott a barátnőmmel időnként.
Elején ezzel nem is volt baj, csak egy idő után már zavart hogy a haverom mindig előbb ért oda a barátnőmhöz vagy a találkára mint én. Meg nem egyszer volt már hogy csak spontán átmentem a barátnőmhöz, nem is szóltam a haveromnak meg ő se de mindig ott volt szinte már jóval előttem. És bizony rajta kaptam őket hogy csókolóznak az elég gáz helyzet volt így. Akkor a haveromat elzavartam és nem tartottam vele tovább a kapcsolatot, mert elvesztettem a bizalmam iránta. A barátnőm meg tovább találkozgatott vele és sajnos többször is lefeküdtek már, de a haverom dobta a barátnőmet, én meg nagyon berágtam rá, szakítottunk is. Vannak persze más barátaim is de egy gyerekkori barátomat vesztettem el emiatt plusz a barátnőmet is aki átvert engem, persze utólag ő is megbánta mert nem volt szerelmes a haveromba csak fellángolás volt, de késő bánat már nem bírtam rá más szemmel nézni. Ez van sajnos.
kettesben* jóban* köszönőviszonyban* mostanában* hármasban* "elhülyültünk, és"* mostanában* "alkalmat, hogy"* kettesben* "találkozót, ő"* "át, mint"* "valamiért, aztán"*
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!