Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány írja itt, hogy egyszerűen nem talál magának való srácot, vagy kevés fiú tetszik neki. A fiúknak/férfiaknak, nincs is ilyen problémájuk?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem azért vannak egyedül mert senkinek sem kellenek, hanem azért mert senki nem fogja meg őket.2013. jún. 24. 19:12
11/19 anonim válasza:
9-essel hasonló a problémám, csak én lány vagyok, igaz, érettebb a koromnál, de én is csak gyerekes fiúknak tetszek, akiknek az a program, hogy minden pénteken detoxig isznak, füveznek, de egy műveltebb témáról nem lehet velük beszélni..még olyannal sem aki 3 évvel idősebb nálam. és sem találok olyat, aki illene hozzám, de talán majd idővel..
12/19 anonim válasza:
ja és 10-esnek igaza van, lányként látom, hogy mi hajlamosabbak vagyunk emiatt sajnáltatni magunkat, a fiúk úgy vettem észre inkább menőznek ha járnak valakivel, a lányok meg azt nem csinálják általában..már ahogy én látom :) 16/l
13/19 anonim válasza:
Ha visszább olvasod a kérdéseket napi 1000-et találsz nőktől és férfiaktól is detto.....
14/19 anonim válasza:
Engem lényegében minden második lány rondának tart, a többség a pofámba vágja, másik része csak egyértelmű jeleket ad, hogy kopjak már le, mert egy senkinek tart a külső genetikai adottságaim miatt. Nos, ez csak az egyik probléma, a másik gond, hogy én magam sem tudnám őszintén szólva elmondani, hogy találtam már olyan lányt, aki külsőre, személyiségre egyaránt bejött volna. Ráadásul a kövér, számomra nem vonzó lányok többsége is iszonyat buta, egoista, sokat akar, ők is helyes fiúkra buknak, bevették ezt a médiaszennyet, hogy minden lány lehet szép és kaphat helyes fiút. Ráadásul a csúnya lányok si csak addiig kedvesek velem, míg össze nem jövünk, után a pokol jön el. Szóval még álszentek is, a szép lányok meg hát rib.@ncok, tisztelet a ritka kivételnek, de hát az meg már foglalt meg házasságban él. Ez ilyen sajnos. Most vagy összejövök egy igénytelen, kövér lánnyal, rabszolgasorsban élve, vagy maradok szabad és prostizom. Nekem az utóbbi jobban tetszik.
15/19 anonim válasza:
utolsó, elég beszűkült a világnézeted e téren.. kapásból az ismerőseim legalább fele(beleértve magamat is) kedves, sosem lenne bunkó valakihez, mert csúnya, lehet, hogy nem jönne vele össze, de annak ezer más oka lehet, nem csak a külső, de finoman bánna vele, kedves lenne...és teljesen átlagos kinézetűek, nem tudom eldönteni, hogy szépek vagy nem, nekem mindenki más, de jó alakjuk van, azt könnyebb eldönteni. és attól még hogy a szép lányok nem jönnek össze veled, miért r.ibancok?
16/19 anonim válasza:
persze vannak olyanok is, akiket te leírtál, de egyáltalán nem csak olyan emberek léteznek..lehet, hogy te csak olyanokkal találkoztál, de egyáltalán nem ritka az a kivétel
17/19 A kérdező kommentje:
14. Sajnàllak, de a kérdès èrtelem szerűen azokra vonatkozott akik nem azèrt nem talàlnak pàrt mert nem tudnànak, példàul a külsejük miatt.
2013. jún. 24. 22:10
18/19 anonim válasza:
eddig én is az olyan srácokkal jártam, akik jól néztek ki de rájöttem, hogy a személyiségük nem a legjobb... de most végre találtam egy olyat, aki bármit csinál tökéletes. és azt mutatja, hogy ő is így érez irántam. úgyhogy idő kérdése és mindenki megtalálja a párját, akit nem szabad elengedni.:)
19/19 anonim válasza:
Utolsó: mert ő annyira jól néz ki, h nem látod meg a belső hibáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!