Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek mással szexelni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek mással szexelni, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
eddig csak egy sráccal feküdtem le, és még szoktunk is szexelni, bár nem vagyunk már együtt. de ugye lehetne mással is csinálnunk. én viszont képtelen vagyok rá. kíváncsi vagyok, hogy milyen mással, de ha odakerülök hárítok. igaziból az jutott eszembe, hogy lehet, hogy csak más szexuális szokásaitól félek. mert ugye ezzel a sráccal tudom mi a jó, mi jó neki, ő is tudja mi jó nekem, mit hogy csinálok, csinál, stb...
2013. jún. 24. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ja, én is csak magammal vagyok hajlandó.
2013. jún. 24. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a kérdésed. Egyéb amit szeretnél tudni?
2013. jún. 24. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Mire jó szexelni valakivel ha már nem vagytok együtt? Nem megalázkodás ez?
2013. jún. 24. 16:51
 4/7 A kérdező kommentje:
arra, hogy ilyen van, mással is előfordult már?
2013. jún. 24. 16:52
 5/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen eggyüt is voltunk meg nem is és mikor nem voltunk együtt akkor is össze jártam vele inkább vele mint 1 vad idegenel és jol el voltunk nem voltunk le kötve csak bulik után együtt mentünk haza..addig még meg nem talltam a mostani párom mikor vele meg ismerkedtem minden más lett :) neked is el jön majd az a valaki aki le vesz a lábodrol :) és késöbb nevetni fogsz magadon hogy mit akartál emettöl...
2013. jún. 24. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szexeltem az exemmel, naés???

Természetes, hogy félsz egy ismeretlen ember furcsa szexuális szokásaitól, főleg az első után. Mikor már megszoktál valakit valamilyennek. De ha nem csak szexről lenne szó egy ismeretlennel, hanem beleszeretnél valakibe, úgy tényleg, akkor bizony le tudnád győzni ezt a félelmet. Senkinek sem könnyű ez, mindenki titkon hasonlítgat...

2013. jún. 24. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Okok, csak nehéz akkor is felfogni, hogy szex az exxel. Nekem nagyon fura elveim vannak :D
2013. jún. 24. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!