Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, főleg a 14-15 évesek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, főleg a 14-15 évesek, nektek tetszenek a "cuki" pasik?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb haverom, ezért képet nem töltök fel róla, de babaarcú(fiatalabbnak látszik az arca, mint ahány éves), tipikus focista haja van(fent feltolva oldalt levágva), szóval tipikus "swag", de még is 7-8 lány akit ismerek bele van zúgva, meg ki tudja még mennyi.

Sok ismerőse van a srácnak, jár fociedzésre meg focizni, de még is olyan fura, hogy ilyen kinézettel rakás lánynak bejön.

Hogy álltok az ilyenekkel lányok? (főleg 14-16 évesek, de a többi korosztály véleménye is jöhet).

2013. jún. 23. 23:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerinte cukin néznek ki, de semmi más módon nem jön be.
2013. jún. 24. 21:16
 12/18 anonim válasza:
SWAG= Secretly We Are Gay ;D
2013. jún. 25. 00:55
 13/18 anonim ***** válasza:
NEMVAGYOK LÁNY! azértetcenek nekik mert olyanok mint ők a PÁWÁK a SWAG ek LÁNYOS-ak és ezért ök még nemnötekfell 1 párkapcsolathoz és ezértetcenek nekik ök !
2013. jún. 28. 15:08
 14/18 anonim válasza:

13-as szerintem ő swag, de azt nem hinném, hogy lányos, csak szóljatok ha tévedekxd:

[link]

Kérdező: nekem a személyiség fontosabb, mert az egy dolog hogyha vki kinézetre tetszik, de ha full bunkó, túl egoista, vagy olyan hülye h nem lehet vele beszélni se, akkor nem valószínű, h járnék vele vagy bármi történne. Még annyi h szerintem te a páwákra gondolsz nem pedig a swagességre (bocsi ez így elég értelmetlen :$). Amúgy meg a focisták mindig bejönnek vmiért sok lánynak, bár nekem nem mivel akiket én ismerek nagyképűek.: ( 16/L

2013. jún. 28. 20:28
 15/18 anonim válasza:
Nekem az idősebb pasik jönnek be, tehát a "babaarcúak" nem az stílusom. Nekem az jön be, ha egy pasi férfias. 16/L
2013. jún. 29. 11:45
 16/18 anonim ***** válasza:
azert swag mert babaarca van, vagy mert ecsethaja? az ecsethaj meg nem swag hanem pawa.. meg mindug nem tudjatok a szo jelenteset es dobaloztok vele.. a swag nem pawa es nem is lanyos, inkabb eppen hogy kicsit mar gengszeteres. amit te leirtal attol meg nem lesz swag, de attol h a haja ilye meg pawa se, mert ki tudja h oltozik. egyebkent fogalmam sincs mit szeretnek a futballistakba, ezt sose ertettem, szerintem inkabb ott keresd az okot.
2013. jún. 30. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
swag?? jujj...légyszi nézz utána mit jelent. mert nem azt,a mire gondolsz...
2013. júl. 5. 13:09
 18/18 A kérdező kommentje:
ugyan az mind a kettő, homár népség
2013. júl. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!