Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora az esélye, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye, hogy valamilyen betegséget kapjon el az ember a főbb hirdetőoldalakon szereplő lányoktól?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom, hogy szeretnék minél több és jobb "szolgáltatóval" találkozni. Jelen pillanatban ez még csak a tervezés fázisában van, mivel anyagilag jelenleg még nem állok olyan jól. Nekem nagyon fontos lenne a "barátnő-érzés", éppen ezért nem akarok lemondani a csókról és natúr/kölcsönös franciáról sem.

Azt hallottam, hogy ez némileg kockázatos, viszont elvileg közel sem akkora a rizikó, mint azt sokan híresztelik az oldalon. Ezt mindenképpen szeretném tudni, talán jobban érezném magam tőle.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez milyen megítéléssel jár, de már nem érdekel. Barátnőm ki tudja, mikor lesz megint, egyéjszakásom sosem volt és esélytelen vagyok rá, ugyanúgy egy szexkapcsolatra is. Sokáig azt hittem, hogy nem olyan fontos a szex, elvan az ember nélküle, de mostanában, amikor a meleg miatt lenge ruhában járnak a lányok, gyakran eszembe jut és ez nem jó érzés. Ők elérhetetlenek a számomra, de ha már a tortát nem kaphatom meg, egy kis szeletet szeretnék, nagyjából ez az oka a gondolataimnak.

2013. jún. 23. 21:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Végülis, ez is igaz.

De sokszor eszembe jutott már az is, hogy manapság egyre több lányról derül ki, hogy nem éppen szüzies életet élt korábban, elvileg tehát egy normál nő sem teljesen biztonságos.

2013. jún. 23. 22:14
 12/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Vagy mint a cigarettázás,tudja mindenki,irja is a dobozon,hogy halált okoz mégis rengetegen szivják!

Enyit a hasonlatokról!

2013. jún. 23. 22:21
 13/17 A kérdező kommentje:

Egyébként, ha belegondol az ember, kik járnak oda, Családapák, hozzám hasonló "gyógyegerek", esetleg pár kalandvágyóbb, "próbáljuk ki ezt is!" ember, szóval a nagyobb partnerszám ellenére ez mégis megnyugtatóbbnak tűnik.

Viszont hallottam már olyan esetekről, hogy egy-egy kisebb település lányai gond nélkül lefeküdtek egy menekülteket befogadó tábor lakóival, holott olyan országokból jöttek, ahol kirívóan magas a HIV-fertőzöttek aránya. És elvileg ezek lennének a "normális lányok."

2013. jún. 23. 22:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Meg ne felejtsd el a Lakatos Rómeót a BMW-vel, meg a kigyúrt tetkós csávót a lerobbant bárból. A 60 éves pocakos politikust se, aki így csalja a feleségét.

A rossz oldalát ennek nem hiszem, hogy be kell mutatni, a jó oldala meg az, hogy a csaj örülni fog, hogy egy fokkal kulturáltabb emberrel akad éppen dolga. (Feltételezve, hogy te nem ezek egyike vagy éppen...)

2013. jún. 23. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:

5-ös v

Próbálj fórumokon tudakozni,hogy mik a tapasztalatok ez ügyben(betegségek)ki mit tapasztalt,volt e már valami problémája ilyen téren pl. piroslámpa.net

sok szerencsét,majd ird meg ide mit tudtál meg!

2013. jún. 23. 22:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Nézd, szerintem erről nem szívesen beszél senki. Mert elég kellemetlen. De viszonyítani azért lehet. A beszámolókat rendszeresen olvasom, ott rengetegen belemennek a közvetlen testi érintkezésbe és vannak köztük rendszeres törzsvendégek is. Ha olyan komoly baj lenne, akkor szerintem nem vállalnák be utána.
2013. jún. 23. 22:36
 17/17 A kérdező kommentje:
76 %, az egy fokkal kulturáltabb verzió lennék. és szerintem örülne a lány, mert nem kezelném k...-ként.
2013. jún. 23. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!