Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan budapesti lány aki benne lenne a lábfétisben?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 16:34
1/7 anonim válasza:
én inkább egy lányban lennék benne
2/7 anonim válasza:
XXI. századi perverz szatírok már így nyomják????
3/7 A kérdező kommentje:
Miért perverz és szatír aki szereti a lábakat? Nem értem.
2013. jún. 26. 23:15
4/7 anonim válasza:
Ember!!!
Felőlem akár kecskével is csinálhatod, csak ne itt keress hozzá kecskét...
Ez nem egy párkereső oldal! Itt kérdéseket teszel fel, amikre választ kap(hat)sz. Ennyi és nem több.
5/7 anonim válasza:
Mathiass, te neked kieg az eszed a sok okosagodtol, szerinteod ö, vagyis a kérdezö, nem kerdest tett fel??
A kérdés az hogy: Van itt olyan budapesti lány aki benne lenne a lábfétisben?, agyfsz gyerek
6/7 anonim válasza:
Nézd meg a válaszom elejét...
De csakhogy te is megértsd a magas iskolai végzettségeddel, elmondom egyszerűbben.
Ez itt nem egy szexpartner kereső oldal, és pont!!!
Ennél egyszerűbben már nem tudom elmondani.
7/7 anonim válasza:
Mathiass! Írásaiddal maximálisan egyetértek. Mégis, ha végignézel jó pár kérdést, akkor rájössz, h nagyon sokan kiírnak társkereső kéréseket is mostanában ide... Az oldal már rég elveszítette a hasznos funkcióját a szememben, éppen emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!