Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők: az elmúlt 1 hónapban hány pasit utasítottatok vissza?
Figyelt kérdés
Kort és kapcsolati státuszt is írjatok. :)2013. jún. 23. 14:04
11/23 anonim válasza:
Kapcsolati közeledést: 1-et.
Szexet: 4-et.
22L
13/23 anonim válasza:
tehát levonható a következtetés:
Akik itt rinyálnak, hogy nincs pasijuk, azok is kapásból visszautasítanak szinte mindenkit, mert azért azt ne mondja senki hogy 3-4 pasiból mind rokkant szar volt.
14/23 anonim válasza:
Szerintem ezek zöme szexuális jellegű közeledés volt, és lehet a lány, akit éppen megtalált ezzel a kérdéssel, nem egy egyéjszakás kalandra vágyott :)
15/23 anonim válasza:
na nehogy már itt minden lány gondolatolvasó legyen
17/23 anonim válasza:
Az elmúlt 1 hónapban 2-en kapcsolatban, 2-en pedig egyedülállóként utasítottak vissza közeledést, és volt egy leszbikus. Valakinek sikerült is ebből levonnia a következtetést, hogy akik itt rinyálnak hogy nincsen pasijuk, azok válogatósak. Nem is értem hogy a felméréseknél mit törődnek reprezentatív nagy létszámú mintavétellel, elég ha feltesznek egy kérdést a gyíkon, és máris nem kell milliókat költeni a felmérésekre. Tegnap találkoztam valakivel aki nem szereti a Coca-Colát, szóval rögtön szabaduljatok meg a Coca-Cola részvényektől, mert csak egy hajszál választja el a csődtől.
18/23 anonim válasza:
Kedves #13-as! Attól,hogy ezek a csajok visszautasítják a srácokat, nem azt jelenti, hogy "rokkant szar" mindegyik, pusztán nem kell fűvel-fával összeállni, csak akinél érezzük azt a pluszt. Tévednék?
18 srácot kosaraztam ki
20 éves vagyok
és egyedülálló (de most van egy srác, aki más, mint a többi... :)
19/23 A kérdező kommentje:
#18-as: na és mitől másabb mint a többi? :)
2013. jún. 23. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!