Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy speciális dologra kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy speciális dologra kellene valaki. Lehet egyáltalán ilyenre találni valakit?

Figyelt kérdés

Én huszonéves férfi vagyok,és már egy jó ideje nem volt párkapcsolatom.De volt már élettársam is.És borzasztóan hiányzik az együtt alvás.Ha keresnék csak arra valakit,aki néha összebújva aludna velem?

Szex nélkül,csak aludni.Szexre találok vevőket...

2013. jún. 23. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mi az a ritka dolog amit Te szeretnél és ezért nincs párkapcsolatod?
2013. jún. 23. 10:09
 12/14 A kérdező kommentje:
11es,szeretnék egy tisztességes,őszinte,megbízható,egyéniséggel rendelkező nőt,akinek én is megfelelek,lehet vele beszélgetni is kb. ennyi.Ha mindegy lenne kivel vagyok,már lenne nem is egy.
2013. jún. 23. 10:13
 13/14 anonim ***** válasza:
ezek teljesen alap dolgok, elvárások. Szerencsére nem lehetetlent keresel, sőt nemtől függetlenül ezek alapfeltételei egy tartós kapcsolatnak. Mint tudjuk a tartós komoly kapcsoalat nem egy ritka dolog, legtöbb ember abban él. tudom hogy manapság nem a legkönnyebb társat találni, nekem is vannak barátnőim akik nehezen találnak, na de amiket leirtál nem ritka és furcsa kérés..... Igy fogz társat találni te is ahogy minden ember.
2013. jún. 23. 10:19
 14/14 A kérdező kommentje:
13 biztos...de addig is jó lenne erre valaki.
2013. jún. 23. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!