Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem halálos beteg mit tegyek? :' (
11/21 A kérdező kommentje:
7. válaszoló fiú vagyok
8. Szeretem megbeszélni a dolgokat a barátaimmal és sok erőt is adnak nekem de nem érti meg hogy ez nem azt jelenti hogy fontosabbak nekem. Sajnos a depressziója miatt van ez. Az a legnagyobb baj hogy már látszik rajta hogy élni se akar nagyon és félek nem fog neki sikerülni. :'(
12/21 anonim válasza:
Igazán nem tudok bátorítást vagy tanácsot adni,csak elmesélni az én helyzetem. Édesapámról hat évvel ezelőtt kiderült,hogy leállt mind a két veséje és gyógyíthatatlan beteg. Csak a transzplantáció segíthetne rajta. Elhiszem,hogy nagyon rossz,hogy idegesebb és türelmetlenebb,de sajnos ez a betegségével jár. Ha igazán szeretedmost tényleg mellettem maradsz és nem hagyod ep. Ha meggyógyul és minden rendben lesz,hidd el minden megváltozik. Tehetetlen és ezért olyan a viselkedése,amilyen. Próbálj minnél többször elutazni hozzá. Kitartást és gyógyulást kívanok nektek.
2013. júl. 6. 23:09
Na most akkor végleg nem vágom, ha a barátaiddal beszélsz, akkor mi baja van... szerintem egy kicsit önzővé is tette a betegség. De nem így kéne kezelni hogy "jaj nem akarok élni" (mert hogy írtad hogy már szinte nem is akar) és akkor várja hogy valaki "megmentse" meg hogy körülötte forogjon a világ.
Támogasd, de senkit ne hanyagolj el magad mellett, és vedd rá őt, hogy küzdjön a betegség ellen.
(amúgy ha jó indulatú, akkor tényleg nem feltétlen halálos)
2013. júl. 6. 23:10
14/21 anonim válasza:
2013. júl. 6. 23:10
legyél erős, mert ő boldog szeretne lenni a hátralévő időben, tarts ki mellette, támogasd, szeresd. neki ez lesz a legszebb ajándék. biztos rohadt nehéz lehet neked, de neki is szerintem
2013. júl. 6. 23:12
16/21 A kérdező kommentje:
állandóan azt hallom hogy a daganatos emberek meghalnak és teljesen tanácstalan vagyok az a baj hogy nem vagyok tisztába az esélyivel
a jóindulatú daganatot túl lehet élni. sőt még a rosszat is.
szomszédomnak is az volt az agyában, agyvérzést is kapott miatta. 14évesen megműtötték -azóta el telt 10 év- és nyugodtan éldegél.
2013. júl. 6. 23:33
figyu nekem mar volt jo indulatu daganatom is /az nem rak,es nemis halalos/ megmütöttek,kivettek es minden ok ment minden tovabb.aztan lett rosszindulatu daganatom is na az mar sokkal komolyabb volt./az mar rak/ ismet megmütöttek,kemoterapia,sugarkezeles es itt vgyok tulvagyok rajta VEGE!meggyogyultam!!!ugyh nemkell elkenödni,amennyiben TENYLEG szereted allj ki melette,az hatalmas eröt ad annak aki beteg.Tapasztalat.
2013. júl. 6. 23:42
19/21 A kérdező kommentje:
A diagnózisa: oligodendroglioma akinek volt már tapasztalata vele az írjon léccives ha úgy gondolja. Mert nem sokat írnak róla neten.
amit lehetett róla találni, ott van elérhetősége egy srácnak akinek ugyan ez a baja volt. szerintem vedd fel vele a kapcsolatot.
[link] itt alul a kommentben.
2013. júl. 15. 12:52
Kapcsolódó kérdések: