Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még orgazmusom?
Figyelt kérdés
Lány vagyok,több mint fél éve szexelünk a barátommal,aki nekem az első,de nem sikerül elmennem szerintetek mi lehet az oka,mert az biztos hogy nem a barátom mert nagyon jól csinálja,de mégis elfog egy fájdalmas érzés és nem tudom elengedni magam,de van olyan is hogy nem igazán érzek semmit.ő mindig nagyon élvezi és elmegy,de én nem tudok.. Szerintetek mit kéne tennem?2013. jún. 22. 23:57
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Próbáljátok ki többféle pózban, szólj a barátodnak hogy neked hogy jó. Kísérletezzetek.. és beszéljétek meg, ez nagyon fontos.
Lehet hogy a barátod csinálja rosszul. Maszturbáláskor sincs orgazmusod? Mert akkor lehet tényleg frigid vagy, amihez jobb, ha szakemberhez fordulsz.
5/6 anonim válasza:
petting résznél látom hiányoztatok :)
6/6 anonim válasza:
Feküdj le velem is,ha velem sincs,vissza adom a szex diplomám...
Velem mindenkinek volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!