Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljam meg h ne sírjak? és a karkötőt hogyan adjam neki oda?
van egy fiu aki nagyon tetszik nekem. ahogy hallottam, és észrevettem kissé én is neki (lehet)
fél éve nem beszéltünk, de ma láttam fenn chaton facebookon :)
egy hete írtam rá h nekik (a tesójának meg neki) h tellik a nyár??
erre nem felelt, de annyira hevesen dobogott a szívem h nem mertem neki írni :(
egy kis időben kb. 5 percig egyfolytában fenn volt majd ki-be kapcsolgatta a chatet. Mikor rászántam magam h irok neki, lement chatről.
Az anyukám barátjának a tesójának a fia.
mikor már nem jött vissza chatre leálltam sírni, de nem tudom miért :/
attól tartok a leginkább h ha megyünk ki "apa" szüleihez ők szembe laknak velük, h ha meglátom leállok sírni. erős vagyok lelkileg, meg vissza tudom folytani a sírást ha nagyon akarom, de nem mindig sikerül :/
vmi ötlet mit tudok tenni? bár nagyon hiányzik...
és vettem neki egy karkötőt, amin az van h I LOVE YOU, de nem tudom hogyan és mikor adjam neki oda.
ehhez vmi ötlet??
előre köszönöm!!
A legjobb szerintem az egyenes út.
Bár mondjuk engem meghatna a dolog őszintesége, akár tetszene aki adta akár nem. Szóval hajrá!
Hány évesek vagytok, 12-13?
Nyugodtan ráírhatsz chaten, vedd poénra a dolgot, ő nem látja hogy a képernyő másik oldalán milyen reakciót vált ki belőled, gondold át mit írsz, de nem kell rágörcsölni. Add magad ozt' kész.
A sírás dolognál kicsit elakadtam, sosem bőgtem fiú miatt, tinikoromban sem, de ez bizonyára csak én vagyok. Ezen is tudsz változtatni. Tudom, mikor meglátod elkezd izzadni a tenyered, cunami kering a gyomrodban, elvörösödsz, de ez még aranyos is tud lenni, ha nem flegmulsz be és szélsőséges esetben bőgöd el magad, mert azt ő sem tudná mire vélni.
Lehet hogy tetszel neki, azaz az az ember tetszik neki, aki te valójában vagy. Ne hazudtold meg magad. Ha mégis rádjönne a pityergés, süsd el poénosan hogy jaj, elpirulok/sírom magam zavaromban. Aztán ha komolyan kérdeznék mi bajod, mondod hogy allergiás vagy valamire vagy belement a szemedbe egy bogár stb.
ő 12 én 13, de engem nem érdekel a korkülönbség :)
köszönöm :)
"Itt látható, mennyire világosan van feltüntetve a közösségi oldalóriás végfelhasználói szerződésében a 13 éven alattiak kizárása:
Nem fogadunk el információkat 13 évesnél fiatalabbakról. Ha 13 éves még nem múltál el, kérjük, ne próbálj regisztrálni a Facebook-ra, vagy személyes adatokat szolgáltass ki nekünk. Ha felfedezzük, hogy információkat tárolsz az oldalon 13 évesnél fiatalabbról, törölni fogjuk a regisztrációt, amilyen gyorsan csak tudjuk. Ha úgy gondolod, hogy adatokat tárolunk 13 évesnél fiatalabb személyről, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk ezen a linken. Szülői részvétel. Erősen ajánljuk, hogy a fiatalabbak, a 13 év alattiak, és a fölötte lévők is kérdezzék meg szüleiket, és engedélyükkel regisztráljanak csak a Facebook oldalra. Személyes adatfeltöltés csak a szülők engedélyével érvényes. Kérjük a szülőket, hogy tanítsák meg gyermekeiket a helyes és biztonságos internet használatra. Segédanyag a szülőknek, hogy megfelelően tárgyalhassák ezt meg csemetéikkel a következő oldalon találhatóak. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!