Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Pasik mi a véleményetek?
A barátnőm (23) eléggé "domináns" csaj a környéken.
Múlt héten megjelent az unokahúga (ő is 23 csak két hónappal fiatalabb) aki elég messze lakik tehát nem sűrűn találkoznak.Mindkét csajszi elég agresszív és hisztis tud lenni. Csak hárman voltunk otthon és hát a barátnőm az egyértelműen kijelentette hogy megnézi a mónika show-t. Az ugye nála minden napos persze hogy az unokahúga meg a joshi-bharátért volt megőrülve,de amikor elkezdődött a mónika show az unokahúg megkért,hogy hozzak neki egy kapucsinot mert szeretne inni egyet. Na nem is ez a lényeg mire visszamentem a kapuchinoval az unokahúgának a kezébe volt a távirányító és a josi bharátot nézték amit a barátnőm ki nem állhat!
Ráadásul három napon keresztűl amig itt volt a joshi bharát ment a tévébe pedig a barátnőm a mónikát mindíg megnézi és akkor senkinek nem lehet még hozzá szólni se.
Szerintetek mi történt köztük?
Én ugyan lent voltam a konyhában ők meg fent az emeleten de még egy hangos szót se hallottam abban pedig biztos vagyok hogy valaminek történni kellett!
Te mire tippelsz?
Konkrétan milyen zsarolásra gondolsz?
2 vagy 3 éve nem is találkoztak.
Kívánom, hogy az életben ettől ne legyen nagyobb gondod.
Boldogok a lelki szegények...
Szerintem csak rájöttek,hogy akár Mónika show,akár Joshi Bharat,mind a kettő egy nagy baromság és egy kaptafára megy.
Ergo mindegy melyiket nézik,úgyis hülyeség mindkettő :-DDD
Remélem te meg a Balázs Show-t szereted bámulni :-D
Ez tényleg nem rossz ötlet bár a barátnőm szerintem abban a pillanatban kinyírná az unokahúgát!:-(
Ja és már bocs a többiektől de most nem arra lenék kiváncsi hogy mi a tv műsorról a véleményetek hanem,hogy a két csaj között mi történhetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!