Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nightclubban tényleg lehet csajjal kefélni és ha igen mi a menete?
Persze ha fizetsz :)
Haverral 1× bementünk egy ilyen helyre és csak mi voltunk ott meg a csajok. Mindketten kértünk egy sört. 800Ft-os 3dl-es Gösser. Pincér odajött, hogy kell e beszélgetőtárs. Hááááááát, megkérdeztük hogyan is működik ez. Mondta, hogy meg kell hívni a csajokat egy italra. (2000Ft-al mentünk be). Mivel nem volt rajtunk kívül vendég ezért áthívtak minket dumálni. Lehetett volna kefélni de 30ropi volt. úgy ennyi. Ez Győrben volt. Elég régen.
én voltam,elvertem egy 20000-ast de nem volt semmi, na jó ronggyá fogdostam két kur*vát,de hát ez lóf*asz:S
Melleleg ugy néz ki h bemész,alapbol leulnek a csajok, fizetni kell nekik is, ha jön a pincér, simán rákérdezhetsz h vállalják e mert nem mindegyik olyan!
Aztán meg kell veluk inni jo pár kört, mi is már ott jártunk h na visszuk a két csajt csak volt egy kis baj igy távoztunk inkább:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!