Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A sok szűz miért ezzel jön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok szűz miért ezzel jön?

Figyelt kérdés

Mikor fel van dobva, h értelmes ember 20+ fölött már nem szűz akkor jönnek ezzel a dumával, h annak mi értelme van, h valaki 12 évesen már szexel?

Na most a ...... már meg, h nincs annyi agyatok, h felfogjátok, h nem csak ez van, h 13 évesen a fel faluval meg 24 évesen még lelki nyo.orék vagyok.

Unalmas ezt olvasni, az összes ezzel érvel, mintha ezzel el lenne minden intézve....

2013. jún. 21. 23:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Mellesleg nem vagyok szűz, de így is gáznak tartom most azon fennakadni, ha valaki az. Nem mindenkinek életcélja - mindegy, hogy kivel - dugni csak azért, hogy elvből ne legyen szűz. Attól, mert valakinek van tartása, nem igénytelen, és netán nem az motiválja, hogy minél hamarabb farkalják/farkaljon, miért is lenne lelki nyomorék? Inkább sekélyes lelkileg az, akinek a szex csak egy sima dugás, egy rutinszerű folyamat, ami mögött semmi érték nincs.

Ja, hogy te is azok közé a nyomorékok közé tartozol, aki 13 évesen részegen, az árokparton vesztette el? Sajnálom, de attól még nem kéne ilyen stílusban irigykedned a normálisabb életet élőkre.

2013. jún. 22. 00:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek, az idióta barom szerint 13 évesen vesztettem el....
2013. jún. 22. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:
én nem értem miről beszélsz, annyit látok, hogy nyomod, hogy "20 felett senki ne legyen szűz há' wáffán kúló puttáná, a ...... már meg!" még azt is el tudom képzelni, hogy még a szád is habzik :D hadd legyen már mindenkinek a saját szíve joga eldönteni, hogy hány évesen szeretne szexelni. aki akarja dugassa magát 10 évesen, aki meg csak 43 évesen akarja, akkor ő meg tegyen úgy. mit kell ezen flamelni? :D
2013. jún. 22. 02:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Ti nagyon értelmesek.. '-.-

A kérdező éppen azt magyarázza, hogy csak végletekben tudnak a válaszadók gondolkozni. Mert szerintük van az az ember, aki 20-on évesen még szűz, aki pedig nem ilyen "szerencsètlen" arról általánosítanak, azt gondolják hogy az biztos mind 13 évesen egy diszkóban vesztette el nem szerelemből. Ezek a szüzek ezzel nyugtatják magukat, mivel fáj az igazság nekik, hogy a szerencsésvtöbbség 17-19 èv között veszíti el az első szerelmével..

2013. jún. 22. 09:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!