Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha fogva tartott egy férfi, de én akartam félig?
Lebeszéltem egy "kalandot egy idegen férival a bdsm tág világában, kötözzön meg, alázzon egyéb, engedélyt adtam rá hogy több napig is lehet. ez így is történt, felvitt a lakásába megkötözött, durva volt... nehéz leírni. nem tudtam mit tenni. azt hittem belehalok kiment a vérkeribgés a kezemből. a padlón aludtam. és többször is rám mászott stb, egyéb módokon megalázott. a 6. napon cigicsikkeket égetett el a nemiszervemen és megvágott. aztán kidobott.
félek, nem tudok hova menni. félek kimenni az utcára nehogy összefussak vele. a rendőrséget nem merem hívni mert azt érzem hogy ez azz én mocskom. egy hete történt.
Te akartad basszus, nincs ebbe semmi erőszak.
Megmutatja a rendőrnek a beszélgetésetek onnantól ejtve az ügy, rajtad röhög mindenki.
Hát ez elég gáz...Ilyet nem lehet egyedül feldolgozni
Menj kórházba és látleletet vetessél, aztán go rendőrség
Ha ez igaz, bárkivel megcsinálhatja ezt, aki ugyanúgy neten ismerkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!