Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig nő a pénisz? Mekkora a megfelelő méret nektek lányok?
Nem mindegy?
A hüvely 9-11 cm, a farkad minimum 14 cm, akkor meg mit vagy odáig?
Különben is, lehet még 15.5 cm is, úgysem a méret a lényeg, ha csak ki-be dugdosod, és értelmesebbet ennél nem is tudsz.
Fogadjunk, hogy nem vagy 18, de 16 se nagyon....
20/F
Igazat adok az első válaszolónak!! A 14 cm is jó! Sokan gondolják úgy minél nagyobb annál jobb..a francokat! Nagyon sok lány panaszkodik, h olyan nagy a párjának h a szex is fájdalommal jár..:S
L20
akkor 16-17 még nem nagy ugye?
16,5/F
Szeva mindenkinek, én vagyok az első válaszoló, és majdnem 1 év múlva meglepően látom ezt a kérdést ITT...
Na szóval nem vagyok szűz, és nagyon jól megvoltam a 15 cm-el, miközben szexeltem a lánnyal, eszembe se volt a méret, teljesen lefoglalt a póz váltogatása és a bénázás elkerülése, plusz odafigyelni a megfelelő védekezésre, meg hogy nem fáj-e neki?
A szex nem úgy megy, hogy bedugod, és 3-4 percig beszélgettek azon, hogy mit érez. A csaj nem konnektor. Abba például miért nem dugod a farkad?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!