Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attól, hogy 2 nő közül kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy 2 nő közül kit néznek meg jobban a férfiak, feltétlenül a szépségből adódik?

Figyelt kérdés

Sokak mondták már rám,hogy nagyon szép arcom van,és ha egyedül megyek az utcán,általában rám mosolyognak az emberek,vagy kedvesen néznek,mert olyan angyalarcom van. Mások mondták ezt,nem én állítom.

Van egy ismerősöm,aki nagyon markáns vonásokkal rendelkezik: hatalmas virsliszáj,hatalmas orr,nagy fej. Mindig őt nézik meg jobban a férfiak.

Akkor feltétlenül ő a szebb?

2013. jún. 21. 13:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm továbbra is a válaszokat!

Na most,azért azt szögezzük le,hogy én nem beszéltem a belső tulajdonságokról,inkább a kérdés arra irányul,az lenne a lényege,hogy: 1. a fiúknak tényleg inkább a szexuális kisugárzás,"szopósfej" a fontosabb,mint a szépség?

2. azok a lányok vonzóbbak,akik kevésbé szépek,de nagyon erősen látszik rajtuk a szexuális kisugárzás? -a fiúk jobban vágynak ilyen lányokra?

Belső tulajdonságokról nem beszéltem.:) Bár együtt jár,nekem főleg ez segít sokszor érvényesülni az ilyen lányok mellett,akiknek a mellük meg a szájuk szép.

2013. jún. 21. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:

ma 13:47

Nem akarom kiforgatni a szavaidat,de szerintem elég egyértelműen leírtam hogy nem minden a szépség.Sok pasi elöbb oda van az olyan csajokért,akik nem annyira szépek,de van stílusuk,mind belsőleg mind külsőleg pl öltözködésben,Ami nem egyenlő a szops szájjal vagy a ku.rvás öltözködéssel.Az öszkép számít többnyire.Nekem az a tapasztalatom,hogy a szép lányok,azok nagyon egyszerúűek,többnyire félénkek és vissza huzodóak és azon kíül hogy szépek,nem sok izgalamasat találok bennük.Most ezt ne vedd általánosításnak,ezek csak az én tapasztalataim.

2013. jún. 21. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
12: De a kérdező megnézésről, ránézésről beszélt, te idióta!!!! Szó sincs arról, hogy hozzádszól, stb. Csak az utcán elmegy melletted, ennyi. Ha te ebből leszűröd a belső tulajdonságait akkor menj el bűvésznek...
2013. jún. 21. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt nézik meg amelyik a feltűnőbb.
2013. jún. 21. 15:12
 15/17 Ipso ***** válasza:

A szépség fura dolog, az arc nem feltétlenül kell hozzá. A férfiak hátulról is meg tudják állapítani egy nőről, hogy mennyire szép, úgy, hogy nem is látják az arcát.

Persze a legtöbb embert zavarja egy kissé, ha egy oltári jó nő arca ronda, de az utcán úgyis csak a mellét meg a fenekét nézik, úgyhogy tök mindegy.

2013. jún. 24. 01:20
 16/17 A kérdező kommentje:

oltári jó nő arca ronda--micsoda oximoron..:)

Tehát akkor a szépségnél nem az arc számít??

Csupán egy test? fenék és mell? ennyit ér egy nő?

2013. jún. 25. 15:31
 17/17 Ipso ***** válasza:

Az arc IS számít, de a test többi része IS. Az összbenyomás a lényeg. Ha jobban megnézed, még a szépségkirálynők között is van olyan, akinek az arca nem igazán szép.

A férfiak alapvetően nem földre szállt angyalokat akarnak, hanem pusztán csak szép nőket. Ebbe belefér az, ha némelyik részlet nem tökéletes.

2013. jún. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!