Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is eszméletlen nagy arc a srác?
Sziasztok. Van egy srác, aki a tegnapi buliban, a részeg csajjal kikezdett. Szóval a srác nem volt annyira részeg. A csaj nem bírt megálni a lábán.
Szóval a srác most arra veri magát, hogy a rlészeg csajt össze vissza taperolta, lesmárolta stb.. Persze a csaj azért kapaszkodott belé, mert nem bírt a lábán állni.. A srác meg keményen kihasználta a helyzetet. Persze ha a csaj józan, akkor már nem mert volna odamenni, és a csaj sem hagyta volna..
Nah és most ő a kemény csávó... Azt kifelejti a történetből, hogy a csaj részeg volt és mindez úgy történt..
Legszívesebben szétverném az ilyet.. Nagyon menő..
Vélemények?? Szerintetek és spirázom túl?
17F
A csaj hibás!
Ez annyira klasszikus a pics@któl h jaj részeg voltam.Hát bsszk meg.Hatalmas kifogás.
1,aki olyan részeg h nem tud állni,az rosszul fizikailag nincs jól,szédül szarul van stb. azt NEM lehet csókolgatni,taperolni mert nem ölel vissza nem csókol vissza,az arra koncentrál h en halljon meg.
2,ha meg lehet akkor meg akarta is és már előre tudta h milyen jó kisfogás lesz erre az alkohol.Na ez az undorító.
Elmondom az én olvasatomban mi történt.a csaj fölvivott egy picit,kijött a ribanc énje,kellette magát egy picit,örüljön neki h ennyivel megúszta.A csávó meg mit sajnáljon azon h nem b.uzi??? Én meg is bsztam volna,utána meg kiröhögöm:D ha ennyire hülye a csaj akkor megérdemli. Most meg megy a kézmosogatás h ja csak berúgtam.Jajajaja.
Menjenek a f@szba az ilyen kis krvák.
Neharagudj h nem hiszem el azt amit leírtál úgy ahogy van,de ismerem az ilyen tizenéves csajokat h miket csinálnak ha "részegek"(természetesen nem azok de másnap jó lesz ezzel takarózni).Sokkal valószínűbb a csaj ribancos viselkedése,mint h egy csávó rámásszon egy zombira ez 100%.
peace
Ez bűncselekmény:
"198. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerít, vagy másnak a védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!