Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne kurvuljak el?
Fogyókúrázom egész nyáron, sulikezdésre elvileg le kell dobnom minimum 10 kg-ot heti egy kg fogyással.
Már most nagyon jól érzem magam, bár külsőre nem változtam, mert csak egy hete diétázom, de a jó minőségű kajáktól, a sporttól jól érzem magam a bőrömben, és most itthon vagyok, de folyton hasvillantós pólóban mászkálok, nagyon rövid nadrágban, lengén. És tök szexisnek érzem magam, pedig még nem vagyok az. De mire lefogyok, baromi jó csaj leszek, mert jó az alapanyagom. De félek, nem akarok a kur.vás kategóriába kerülni, hogyan álljak ellen a csábításnak?
17L, 170 cm 74 kg
Ez nem azon múlik, hogy hogyan nézel ki, mégcsak nem is a ruháidon, hanem hogy hogyan viselkedsz!
23/F
Dehogy leszel k_rvás,legyél dögös nyugodtan hidd el sok pasi imádja ha a nő villant.
Minit hordj majd és nőcis cuccokat.De ehhez még le kellene adj legalább egy huszast az lenne a tökéletes súly neked hidd el.
én is kigyúrom magam, nem akarok páva lenni, de nagy a kísértés, szal ha nem lesz barátnőm egy évig, bepávulok
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!