Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet következtetni a pasi intim méretére?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, kialakulóban van vele valami, de szeretném megtudni, hogy mekkora van neki, milyen jelekből lehet ezt megtippelni?2013. jún. 20. 19:38
12/23 A kérdező kommentje:
Kobold te elolvastad amit írtam? Pont nem lóméretet akarok, mert félek a fájdalomtól.
2013. jún. 20. 19:51
13/23 anonim válasza:
Ezen ne aggódj már. Legyen első a személyisége, mert leginkább az fogja meghatározni az első alkalmat, meg a többit is. Naggyal is lehet óvatosan bánni, és kicsivel is lehet fájdalmat okozni, minden attól függ, hogy hogyan használja az illető.
14/23 anonim válasza:
kb mint a tenyere.a csuklótól a középső ujj végéig.Legalábbis nekem stimmel a méret.A vastagságot nem tudom,de sztem nem is lehet.
15/23 A kérdező kommentje:
Ez a tenyér jól hangzik, megnézem neki, köszi! :)
2013. jún. 20. 19:54
16/23 T- válasza:
nem lóméretet, de attól még a méret alapján akarsz pasit választani, csak épp a kicsire hajtasz... ezért szégyen ez.. évmilliók óta működik ez centi nélkül is.. ne aggódj már, nem ezen múlik..
17/23 A kérdező kommentje:
Nem is kicsire... és nem a farka miatt járok vele, de azért parázok az első alkalomtól, amúgy nem érdekelne a mérete, bár barátnőim szerint valamennyire számít, szerintük a 16-18 centiig a jó, de erről én még nem tudok nyilatkozni.
2013. jún. 20. 20:00
18/23 anonim válasza:
#6 vagyok
kipróbáltam, nálam a tenyeres sajna nem állja meg a helyét:DDD
19/23 A kérdező kommentje:
Akkor tenyér kilőve XD
2013. jún. 20. 20:02
20/23 anonim válasza:
14vok.Merev állapotban nekem meg igen :D jó lehet kicsit nagyobb is de kb akkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!