Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam egy kisgyereknek?
Úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, csak okosabb vagyok. Vannak haverjaim, akikkel elszórakozunk, aztán itthon döglök, vagy munka.
Másnak ennyi idős korára a csajok körül forog az élete. Napi rutin a szerelem meg a szex. Nekem az internetezés számít annak, és úgy érzem, hogy az érzelmek és a szex valami földöntúli dolog, amit valószínűleg sohasem fogok megtapasztalni. Ez viszont borzalmasak egyhangú élet így.
Szoktam ismerkedni, de kisvárosban lakom és akik tetszenek már évek óta foglaltak, a szingli lányok meg azokra a fiúkra vágyakoznak, akiknek van valakijük, mondván hátha szakítanak a párjukkal. Persze mással szóba sem állnak. Rengete normális és helyesnek mondott srácnak már súlyosan elhízott vagy nagyon ronda barátnője van csak azért, hogy ne legyenek egyedül. De én nem akarom beérni a rosszal, csak azért, hogy ne legyek egyedül.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!