Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal eddig 3-szor feküdtünk le és semelyik sem volt jó, nem nagyon éreztem az élvezetet. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 14:23
1/8 anonim válasza:
Mert nem volt jó :) Keress más valakit, akivel élvezni tudod a szexet :D
2/8 anonim válasza:
Kommunikáljatok szex közben. Mondd, hogy mi esne jól, mi az ami nem. Csak így fogtok összecsiszolódni. Még nagyon az elején vagytok, és szerintem elég korán belecsaptatok a lecsóba. Szóval ne várjátok egymástól hogy majd tudja a másik hogy mi a jó nektek. Lehet, hogy vissza kéne térni a pettinghez és kicsit tanulmányozni a másik testét.
3/8 anonim válasza:
Kicsi a farka
Balfsz
Nem tudsz ellazulni
Nem szereted annyira
Válassz
4/8 anonim válasza:
Vannak olyan nők, akik nem csak az első alkalom fáj, hanem a többi is... hüvelyszárasság, szűk hüvely-vastag pénisz, vagy épp ellenkezőleg, tágabb vagy, a barátod pénisze meg túl vékony. Ezek is mind az okozói lehetnek. Próbáljátok ki többféle pózban, vagy használjatok sikkosítót.
5/8 anonim válasza:
Hát ha pl. te is szűz voltál meg ő is, akkor még marha bénák vagytok. Persze van akinél ez később sem változik. :D Lehet millió oka amúgy, testi gondok, szerencsétlenkedés, neveltetés, stb.
6/8 anonim válasza:
Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg ezt akarod. Lehet, hogy csak azért mész bele, mert nem akarod megbántani őt.
7/8 anonim válasza:
Bocsi az Offért. Nálam is ez volt, pedig minden stimmelt. 8 hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént, akkor már 5 hónapja volt petting. Nem volt kicsi a farka, sőt, tökéletes volt a mérete és a vastagsága is, nem volt béna, változatos volt, figyelmes, imádtam őt, kellően felizgatott előtte, szinte szétfolytam alatta. És mégsem élveztem. :( szóval az ok egyelőre tisztázatlan.
Lehet nálad is így van.
8/8 anonim válasza:
Így van ez nálam is,mint az utolsónál,csak én már nem is akarom,mert nekem fáj is rendesen..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!