Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb Haveromba! Mit tegyek? (meleg téma)
Szóval most fejeztük be a gimit, s egyre többet gondolok rá.
Szexuálisan is, és máshogy is.
Nem lakunk messze egymástól, s ezért igen sokat jártunk együtt haza, ilyesmik.
Eddig nem is nagyon izgatott, de érettségi után elmegy külföldre, s most, hogy ráébredtem milyen könnyen is elveszíthetem, hirtelen feltörtek bennem ilyen érzések, hogy szeretem, és megakarom kapni.
Mit tegyek?
Meleg poénokra, meg bunkózásra nem vagyok kíváncsi köszi :)
Felejtsd el ha nincs benne semmi ferde hajlam!!
Én vagyok a heterok heteroja es meg gondolataimba se szallnak a meleg temak..
Szia! Én egy 18 éves heteró srác vok, a legjobb barátom pedig meleg, és mi is végigjártuk ezt, megesik.
Elmondta h meleg és h belémesett, mondtam neki h ez alapból engem nem érdekel a szexuális irányultsága, de én hetero vok, szal ezt felejtse el. Pár hétig szenvedett próbálkozott, aztán megmondtam neki h én szeretnék a barátja maradni, és ha ezt folytatja, ez k*rvára nem fog menni! Aztán mondta h ok, akkor ne sértődjek meg, de most kicsit hanyagolni fog... és tényleg így volt, kb 1-2 hónapig már nem emlékszem pontosan szinte nem is beszéltünk, aztán utána viszont megint keresett és igazából még jobban is lettünk, mint előtte :P És neki is lett barátja akivel boldog meg nekem is bnőm.
Jó tudom ilyenkor szarul hangzik h elvesztheted meg minden de hidd el nincs más választás! Lehet most jobb is h kimegy kicsit külföldre lenyugszol te is... ha tényleg barátság ez a dolog, úgyis megmarad és megújul ha hazajön... ha meg csak annyi h te vonzódsz hozzá és ennyi köt össze titeket, csak azt hittétek h ez barátság akk meg nem kár érte! Nyilván ez fáj de ilyenkor nincs más választás! Tiszteletben kell tartani h ő nem meleg és kész! Sajna az ember nem kaphat meg mindent amit szeretne ez nem így működik :P
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!