Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi aranyos abban, ha egy lány ügyetlen?
Lány vagyok, és olyan ügyetlen, hogy néha legszívesebben felképelném magam. Épp az előbb akartam önteni magamnak egy pohár teát, de természetesen a pohár helyett a nadrágomra és laptopomra öntöttem. Na, most pl. ebben mi az aranyos? Mert direkt olvasgattam ilyen kérdéseket, és szinte mindenki azt írta, hogy á, nem gáz, hanem inkább cuki. Érdekes, engem a valóságban senki nem tart aranyosnak ezért, de miért? :D
Egyszer leírtam egy kérdésben is a problémámat, ennyire súlyos eset lennék: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Szóval, ez cuki? Nem inkább idegesítő? Nem őrülnétek meg, ha egy ilyen lánnyal lenne dolgotok? Mert én nem tudnék elviselni egy ilyen pasit.
ciganysongoku: akkor az lehet itt a probléma, hogy én nem vagyok az a kis édes, akit meg kell védeni. Sőt, ellenkezőleg, hideg, utálatos nőszemély vagyok és hozzá még ügyetlen is xD
10: én egy tökéletlen feminista vagyok :D
hideg, utálatos nőszemély vagyok és hozzá még ügyetlen is
És még szép sem vagy, ahogyan mondtad. Mégis van, aki szeret, nem igaz? :)
Nézd meg ezt a filmet, tetszeni fog!
A vége különösen jó. Férfi és nő (mindketten ügyetlenek) egymásra találnak és éppen egy tutajon csókolóznak. A tutaj közben elindul, mert sodorja az ár és mi már látjuk is a háttérben a vízesést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!