Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez is egyfajta testbeszéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez is egyfajta testbeszéd jel? Ha igen mit jelent? Folyt.

Figyelt kérdés

Megláttuk egymást az ismerős sráccal a buszon. Miután köszönt, beszívta a száját és jobbra lefelé pillantott, majd később, mielőtt leszállt is megint engem nézett. Ez lehet testbeszéd jel, ha igen, mit jelent? Féligmeddig ismerem őt, és nagyon tetszik :$

(17/L vagyok egyébként.)

Ha valami zavaros, nyugodtan kérdezzetek. :D Aki meg csak leszólni akar, ne strapálja magát a válaszírással.. köszi (:

2009. okt. 11. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy meg akart szólítani, csak hirtelen nem tudta mit mondjon.
2009. okt. 11. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
sztem zavarban volt, de azt h miért, az nemtudom. lehet azért, mert vágja h tetszik neked, de ő nemakar tőled semmit
2009. okt. 12. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a srác szeret Téged,s ifjú szíve bár lángol,hamar ki is alszik az.Hát kérlek ne engedd,tápláld a lángot,hogy e szerelem beteljesüljön fiatal szíveitek közt,mert ez olyan romantikus...Ez szerelem,ez az!(Bocsi sírás szünet).Volt már a skaccal kapcsolatod?
2009. okt. 12. 05:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, bocs de nem bírom ki, hogy le ne írjam, hogy te mekkora egy köcsög lehetsz!!!
2009. okt. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!