Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van kedve beszelgetni? Akkor az irjon 19/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 01:39
21/29 anonim válasza:
FBI? DEA? CIA?
kitudja :( Lehet, hogy honlap már a tvben leszek ahogy betörnek hozzám és letepernek majd elvezetnek bilincsben.
Nyiltan semmit nem mondhatok :D
22/29 anonim válasza:
Prof. Shevy, nem kell kimenni külföldre, itt van nekünk a TEK! Ha ezt olvassák, csókoltatom őket! :D
23/29 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek veled :) Csak írj :) 19/F
24/29 anonim válasza:
Én is szeívesen beszélgetek. 17/F
25/29 anonim válasza:
ma 08:40
igy most hirtelen nem jutott eszembe hajnalban de ugyis olyan kis jelentéktelenek ők. Meg agresszivak :D
26/29 anonim válasza:
Prof. Shevy, csak óvatosan, mert levadásznak mint Lúk Szkájvóker Lajost!
27/29 anonim válasza:
ma 16:51
igazad van csendben maradok. Most is négyen figyelnek.
Ketten északról egy a délkeleti dombról és egy ürge müholdon keresztül... :( Nincs menekvés végem van...
28/29 anonim válasza:
Én kinézném belőlük, hogy a szobád sarkában álló szekrénynek álcázza magát egyik! Úgyhogy rettegj!
Vagy eladó bojlernek, a kis biromantikus! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!