Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen veet arcgyantát fiúként merjek venni pl a müllerbe?
kit érdekel, hogy mi a fura?
egyébként a boltba vásárolni járnak az emberek tudtad-e (nem fognak megszólni azért, mert veszel valamit)
Gondolod, hogy az eladó a maga 8 óra munkája után azon fog csámcsogni, hogy na ma bejött egy kölyök és veet gyantát vett... Esetleg kinyomoza facebookon, és kiposztolja?
Öcsém, a világ annyira rohadtul nem körülötted forog, hogy te is csakegy vagy a sok hülye vevő közül, aki aznap vett valamit.
Például én másfél éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, ezalatt kb 20-30 alkalommal voltam a sarki pékségben és mindig ugyanazt vettem... az eladó már annyit megjegyzett, hogy mindig ugyanazt veszem, de még nem tudja, hogy mi ia az (csak mindig eszébe jut, hogy "ja, a múltkor is ez volt").
Másik példa: egyszer közékori ruhában mentem vásárolni és senkinek nem tűnt fel.
Az emberek szarnak egymásra, igazából ez így van jól, én is szarok másokra. Nem te vagy a világ közepe (és nem is én), az eladó meg örülhet, hogy veszel valamit, nem azt fogja nézni, hogy minek az neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!