Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen melegben mentek ki azért kevés ruhában, mert jólesik, h megnéznek a pasik? Mit vesztek fel?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 20:41
11/15 anonim válasza:
Farmersortban és lenge könnyű anyagú felsőben, vagy egyszerű ruhában szoktam elmenni otthonról, az nagyon jó mikor a vékony anyagon átfúj a szél kb ennyi előnye van ebben a forróságban. :)
12/15 anonim válasza:
Nem csak azért. Szerinted a pasik miért mennek ki kevés ruhába nyáron? Nyár van, 30-40c°. Elég indok.:) Persze azért csak a magam nevében tudok nyilatkozni.
Mit veszek fel?: Szeretem a rövidnadrágot, szoknyát, de kedvelem az egész ruhát is. Mikor milyen kedvem van. Az elegánsabb, nőiesebb felső ruhákat részesítem előnyben. Lehet szűkebb, mélyebb dekoltázsú, de kevésbé testhez álló viselet is szóba jöhet.
Színek: Szeretem a pasztel szineket, földszineket
14/15 anonim válasza:
Azért veszek fel kevés ruhát, mert meleg van. -.-ˇˇ
ha néznek nem zavar, ha paraszt módon bekiabálnak vagy fütyülnek, az zavar.
15/15 anonim válasza:
jól esik mert ge*i meleg van nem tudom észre vetted-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!