Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék így magamnak valakit? Egy baleset során teljesen megégett az arcom jobb fel még 20 évesen, ezért maszkot viselek, hogy eltakarjam.
Próbáltam ismerkedni az interneten, de sokan vissza sem írnak, vagy ha véletlenül is személyes találkozóra kerül a sor és kérik hogy vegyem le a maszkot, megiednek és másnap jön a duma, hogy barátságnál többet nem akarnak. Van aki arra fogja, hogy még nem tette túl magát egy régi szerelmén, van aki a távolságra, van aki meg mást talál ki. Amíg nem látják rendesen az arcomat, nagyon aranyosnak mondanak, meg kedvesnek, meg hogy mennyire örülnének nekem, de mihánt megmutatom, lekoptatnak. Egyszer volt egy 2 hetes kapcsolatom, mire közölte a lány, hogy neki ez így nem megy tovább, majd 1 hónap múlva megláttam egy nagyon szép arcú férfival, aki teljesen hibátlanul nézett ki. Próbáltam már közhelyeken is ismerkedni idegenekkel, de ott is mindenki azt kérte, hogy mutassan meg az arcom. Leülök valakivel megenni egy fagyit, vagy meginni egy kávét, jól elbeszélgetünk közben, pozitív visszajelzéseket kapok, de ha leveszem a maszkot minden más lesz.
21/F
Nem áltatlak,ha nem hozatod rendbe az arcodat soha az életbe nem fogsz kelleni senkinek.
Úgyhogy csajozás helyett inkább kezdjél el gyűjteni a plasztikai műtétre,mert nincs más választásod.
Az utolsónak nincs igaza szerintem...
Egyrészt nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, bár tudom ez sajnos úgy se segít.=/ Másrészt azt is nagyon sajnálom, hogy a legtöbb ember nem gondolkodik. Ez egy kapcsolatban is előfordulhat, hogy valakivel történik valami. Sajnos a környezetemben egyre gyakrabban látom, hogy párkapcsolatban, házasságban valaki testileg úgy megsérül esetleg elveszíti egy végtagját, hogy ezzel együtt kell élnie. Ilyenkor egy normális kapcsolatban még az emberek kitartanak egymás mellett, hisz nem minden a külső. Amint írtad az emberek vonzódnak hozzád amíg le nem veszed a maszkot, ez arra utal, hogy van belső kisugárzásod, ami jó.:)
Úgy gondolom találhatsz olyat, aki úgy szeret téged amilyen vagy. Nekem az arcom bénult le olyan szinten, hogy nem tudtam rendesen inni se, mert össze-vissza kifolyt a számból a víz és beszélni is alig tudtam, pislogásról meg álmodni se mertem..:D Engem a párom így is szeretett és nem hagyott el.:) Kívánom neked is, hogy így legyen!:) (Azóta egyébként az én arcom rendbe jött, de benne van ilyenkor a pakliban, hogy akár úgy is maradhat az illető és így kell tetszenie.)
Egy fiú miért lenne elnézőbb külső hibával szemben? Szerintem ez teljesen emberfüggő, hogy ki mennyire elnéző. Az én barátom elég igényes és sokat ad magára, sokszor, ha külsőségekről van szó többet is költ magára, mint én, hogy jól nézzen ki.:D Ennek ellenére mégis elfogadott. Másrészt elvileg ti vagytok, akik vizuális típusúak és fontos, hogy külsőleg is felizgasson valaki titeket.:D
Vagy te ezt miért gondolod így? Egyébként tényleg lány vagyok.:)
Erre azért nekem jó sok ellenpéldám van. Elég sok kritikus fiú ismerősöm van ez sűrűn fordítva is elmondható. Mindkét nemnél megtalálható ez a viselkedési forma. A napokban épp azért szóltak be egy plázában, mert csámpásan járok!! Két férfi volt és egyébként meg épp megsérült a lábam..., de nem gond.:D Most kívánnám nekik is ugyan ezt, de nem akarok gonosz lenni inkább kapja el őket egyszer az empátia roham.:D
Egyébként kérdező, hogy érted azt, hogy maszkban vagy? Nem tudom elképzelni milyen maszkra gondolsz. Sose láttam még maszkos embert az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!