Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít "házi nyúlnak"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít "házi nyúlnak"?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel együtt járunk fakultációra. Hetente egy dupla óránk van együtt. Mennyire lenne gáz, ha így járnánk?
2009. okt. 11. 19:28
 1/7 A kérdező kommentje:
17F vagyok
2009. okt. 11. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:

miért lenne gáz?

ez a "házinyúlra nem lövünk"egy nagy marhaság!

2009. okt. 11. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
miért lenne már gáz? óvodában még lehet együtt járni ha egy csoportban vagytok, hagyd meg ezt a házinyúlra nem lövünk dolgot a számító és gonosz felnőtt társadalomnak, ahol tényleg karrierek mehetnek tönkre, csak mert az ember rosszkor rossz helyre feküdt.
2009. okt. 11. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
nyugodtaan:) hogy örülnék,ha te az lennél,akire gondolok :DD nekem is van egy évfolyamtársam,és egy faktra járunk,heti egy duplaórában.:) 17/L
2009. okt. 11. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem mindent bele:)
2009. okt. 11. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
a "házi nyulat" a rokonságodra értsd! Ha nem rokonod akkor előre!
2009. okt. 11. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, házi nyúlra tényleg nem lövünk, de ez a helyzet már simán jó.
2009. okt. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!