Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, de akár nők is! Szerintetek szép egy pocakos kismama?
szexuális értelembe véve nem igazán, mivel nem érez késztetést hogy megtermékenyítsen egy férfi egy terhessége végén lévő nőt, mert érzi tudat alatt hogy erre nem lenne esély, mivel már "foglalt a hely" :)
De az nyilván csodás dolog ha új életet akar a világra hozni, így alapvetően szépnek is mondható.
Az arc meg amúgy is
f19
Öhm. Miért nem azt kérdezed meg, hogy szép-e egy női vagy ffi nemi szerv? Nyilván, akinek köze van hozzá, érti, érzi a dolog lényegét, annak lehet szép, egy gyerek meg megijed tőle.
Ezzel csak annyit akartam volna mondani, h ha egy 16 éves fiútól megkérdezed, h szép-e egy kismama, csak annyit lát belőle, hogy nagy a hasa, esetleg csíkos is. Viszont ha egy anyukát, vagy apukát kérdezel meg, akiknél nem volt problémás a terhesség, vagy egy babára váró/vágyó párt, nagy valószínűséggel pozitív választ kapsz.
Az apuci meg a szülők rokonok annak tartják...
De mint kívülálló, hát most mit mondjak?? Az arca az lehet szép...
Én egyszerűen imádom a várandós nőket. Szerintem valami hihetetlenül szép, gyönyörű, vonzó, szexi egy kismama, a hatalmas, kerek, feszes pocakjával. Minél nagyobb annál szexibb (persze ha a kisbabától nagy, igazi kismama pocak, nem pedig elhízott). Na meg a sok esetben nagy cicik (azokat persze nem csak a kismamákon imádom:)).
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!