Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzek rá burkoltan, hogy bejövök-e neki?
Egy-két éve felvett msn-re egy látásból ismert srác, és elég sokat beszélgettünk msnen, de élőben csak köszöntünk egymásnak. Úgy tűnt, tetszek neki, meg is kérdezte, járunk-e, de nem tudtam, hogy csak szivat, vagy komolyan gondolja, így nem mondtam neki igent. Ezután, hogy védje a büszkeségét, összekaptunk, és letörölt msn-ről. Azóta eltelt 1-2 év, és egész eddig nem beszéltünk. Most viszont újra kezdtünk mindent, csak nem msn-en, hanem élőben. Msnen már nincs fenn, így élőben beszélgetünk csak, de elég keveset, mert csak párszor találkozunk (buszon), akkor is a haverjával van, én meg a bnőmmel. Sajnos így, hogy csak ritkán beszélgetünk, nem nagyon alakulgatnak a dolgok, bár úgy tűnik, akar valamit. Szeretnék lépni, hogy legyen már valami, ha Ő is akarja. Ezért szeretném burkoltan megkérdezni tőle, hogy bejövök-e neki, vagy esetleg burkoltan közölni vele, hogy nekem bejön.:) Pls adjatok tippeket, hogy lépjünk egyről a kettőre!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!