Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérdezzek rá burkoltan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzek rá burkoltan, hogy bejövök-e neki?

Figyelt kérdés

Egy-két éve felvett msn-re egy látásból ismert srác, és elég sokat beszélgettünk msnen, de élőben csak köszöntünk egymásnak. Úgy tűnt, tetszek neki, meg is kérdezte, járunk-e, de nem tudtam, hogy csak szivat, vagy komolyan gondolja, így nem mondtam neki igent. Ezután, hogy védje a büszkeségét, összekaptunk, és letörölt msn-ről. Azóta eltelt 1-2 év, és egész eddig nem beszéltünk. Most viszont újra kezdtünk mindent, csak nem msn-en, hanem élőben. Msnen már nincs fenn, így élőben beszélgetünk csak, de elég keveset, mert csak párszor találkozunk (buszon), akkor is a haverjával van, én meg a bnőmmel. Sajnos így, hogy csak ritkán beszélgetünk, nem nagyon alakulgatnak a dolgok, bár úgy tűnik, akar valamit. Szeretnék lépni, hogy legyen már valami, ha Ő is akarja. Ezért szeretném burkoltan megkérdezni tőle, hogy bejövök-e neki, vagy esetleg burkoltan közölni vele, hogy nekem bejön.:) Pls adjatok tippeket, hogy lépjünk egyről a kettőre!

16/L

2009. okt. 11. 15:35
 1/3 anonim válasza:
Majd ha talalkozol vele, kerd el ujra az msn cimet, ha mar egyaltalan nincs neki, akkor esetleg telo szamot. Neten vagy telon megbeszelitek, hogy mikor talalkozhatnatok, es elmentek valamerre. Ha tetszel neki, akkor ugyis ra fogsz jonni, es ugyan ez forditva is.
2009. okt. 11. 15:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenne...
2009. okt. 11. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
smárold le!!!
2009. okt. 11. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!