Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önző akarok lenni, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző akarok lenni, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Én mindig kedves voltam mindenkivel, de inkább a saját érdekeimet akarom előtérbe hozni. De valahogy mindig jobban törődöm másokkal és meg akarok változni.

2013. jún. 17. 02:35
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Sajnos azokat nagyon nehéz megtalálni, őszintén szólva nem is akarom, csak olyant akarok akik kielégítik az önző vágyaimat, amik vannak, csak sajnos nagyon el vannak rejtve, és nem tudom felszínre hozni őket.
2013. jún. 17. 02:54
 12/29 Mókusgyilkos ***** válasza:

akkor rábsztál. ha már kigondoltam.

nem azért de ha az önzőség a cél akkor MÁR MOST önző vagy bakker :D

2013. jún. 17. 02:58
 13/29 anonim ***** válasza:
Ez az alaptermészeted, akkor ezen anélkül, hogy a belső egyensúlyod megbillenne, nem tudsz változtatni. Így, hát nem érdemes.
2013. jún. 17. 02:58
 14/29 A kérdező kommentje:
Szóval arra jutottál, hogy MÁR MOST önző vagyok, de....? (miért nem tudom kimutatni?)
2013. jún. 17. 03:00
 15/29 anonim ***** válasza:
Azért segítesz másokon, hogy megváltozzon a velük való kapcsolatod, tehát eddig is önérdekből tettél mindent, csak ez nem működik.
2013. jún. 17. 06:14
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsolatért teszem, ha szeretem, ha nem, akkoris segítek.
2013. jún. 17. 06:17
 17/29 anonim ***** válasza:
ha srác vagy akkor bölcs hogy így gondolod, igazi rosszfiúvá akarsz válni :P
2013. jún. 17. 13:57
 18/29 anonim ***** válasza:
Ne menj át egyik végletből a másikba, inkább próbáld megtalálni a középutat! az jó, ha segítőkész vagy, ugyanakkor tudni kell nemet is mondani! :) Azt is lehet szépen, udvariasan, jóindulattal, meglásd a végén tisztelni fognak ezért, mert azt sugárzod, hogy erős vagy, jószándékú, ugyanakkor még sem engedek, hogy kihasználjanak! :)
2013. jún. 18. 23:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Valóban nem kell engedned,hogy eltiporjanak,de érzéketlen tuskóvá sem kell válnod.Add önmagad,de ha palira akarnak venni,állj a sarkadra!
2013. jún. 26. 15:17
 20/29 anonim ***** válasza:
Kezd azzal, hogy átveszel valaki olyannak a stílusából akit önzőnek tartasz.
2013. jún. 26. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!