Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezhet még irántam valamit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet még irántam valamit, ha ezt tette?

Figyelt kérdés
Réges rég volt egy fiú, akit csak látásból ismertem, felvettem msn-re, beszélgettünk, nagyon jól elvoltunk, teljesen egy hullámhosszon voltunk. Életemben először akkor voltam igazán szerelmes:) bár élőben nem mertem vele találkozni, mert féltem, hogy csalódna, ha meglátná, milyen vagyok (mert egy suliba jártunk általánosban, de ő azt mondta nem emlékszik rám). Többször is randira hívott, amibe belementem először, de utána visszariadtam, és lemondtam sajnos:( az első 1-2 alkalmat még elnézte, de szerintem utána már úgy értelmezte, hogy nem is akarok tőle semmit, mert eltűnt msn-ről. Teljesen kibuktam, de beláttam, hogy az én hibám volt. Gondoltam, letörölt msn-ről, és dühömben én is ezt tettem. Azóta eltelt jópár év, nekem már van barátom, akivel 1,5 éve vagyunk együtt. Az előző fiút visszavettem msn-re mert láttam, hogy ő mégsem törölt le, csak gondolom letiltott. Azóta többször is volt fenn msn-en, de egyikünk sem írt, és ez így is volt jól, csak megnyugodott a lelkem, hogy már nem haragszik legalább (mivel már nem vagyok letiltva). A kiírása alapján megállapítottam, hogy neki is van barátnője. A minap letöltöttem a Messenger Discovery Live-ot, ami arról híres, hogy mutatja, ha valaki rejtve kapcsolódik, vagy ha megnyitja a beszélgetőablakot stb. (Régebben is letöltöttem, de akkor nem nagyon értettem hozzá még) Ő is fenn volt, de nemsokra rá kijelentkezett. Ekkor feljött egy ablak a Messenger Discovery-től, hogy xy (a volt "szerelmem") rejtve kapcsolódik, és hogy menyitotta a beszélgetőablakot, majd bezárta. Ezen kissé meglepődtem. Azt hittem, hogy nem törődik velem, és már el is felejtett, végül is ő volt az, aki "lelépett". Nem hiszem, hogy rám akart írni, mert azt megtehette volna elérhető állapotban is, de akkor miért tette? Vagy csak pont kifogtam ezt a kivételes alkalmat, hogy "rámnézett"? Amúgy már nem érzek iránta semmit, de jó lenne azért megbeszélni vele a dolgokat, és legalább újra barátoknak lenni:) írjak neki? Vagy inkább hagyjam?
2009. okt. 11. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
ha van baratod hagyd...majd ir ha aklkar...de lehet akkar toled vlmit mert en is csinaltam iet h direkt kijelentkeztem aztan irtam neki...es ha vissza irt es nem akkartam vissza irni mert vlmi olyat irt akkor csak nem irtam vissza es gondolom azt hitte h telleg elmentem...
2009. okt. 11. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:

én is mindig megnyitom mások ablakait, ha unatkozom, és megnézem az új képüket. ráadásul sokszor kapcsolódok rejtve, mert nincs kedvem senkivel beszélgetni. :)

szerintem nincs ebben semmi.

2009. okt. 11. 14:11
 3/6 A kérdező kommentje:
igazatok van:) ha akar valamit akkor írjon, én nem fogok neki:P köszi a válaszokat:)
2009. okt. 11. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
hogy töltötted le? nekem blokkolja az oldalt a böngésző...
2009. okt. 11. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
ui: bocs az offért csak kéne nekem is...
2009. okt. 11. 15:45
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem Nod32-es vírusírtom van, ideiglenesen leállítottam, akkor engedte, hogy letöltsem, majd utána visszakapcsoltam a vírusírtót:P
2009. okt. 11. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!