Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap falunapok voltak és barátnőméknél aludtunk még pár lánnyal. Tök sokáig kint voltunk .. összeismerkedtem egy jófej sráccal. Kicsit később meghívott egy innire. Elmentünk .. kettesbe maradtunk .. és akkor elkezdte csókolgatni a nyakam utána meg lesmárolt. Kb fél óra alatt vagy 5x lesmárolt meg a nyakam csókolgatta egy folytában. Közben olyanokat mondott hogy tök tetszem neki és hogy szeretne jobban megismerni. Aztán kicsit késöbb visszamentünk a többiekhez de aztán ott elhívott a barátnőm és elmondta hogy igazából csak versenyzett egy másik fiúval hogy ki tud egy nap alatt több lányt megcsókolni. És ez nekem tök szarul esett .. És nem értem hogy nekem tök nem úgy tünt akkor amikor csókolgatott .. Légyszi segítsetek! Szerintetek ráírjak és mondjam hogy ezt beszéljük meg vagy inkább hagyjam az egészet?2013. jún. 16. 22:33
2/9 anonim válasza:
inkább hagyd a francba mert ha ráírsz sak lejáratod magad! bunkó volt felejsd el!!
3/9 anonim válasza:
hagyd az egészet, ilyen gyökerek mindig is léteztek, keress mást :)
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:):)
2013. jún. 16. 22:42
5/9 anonim válasza:
Küldd el az anyjába a parasztot.
6/9 anonim válasza:
Én ráírnék és megmondanám h a """" a casjt meg jól elküldenm a """" -.-"
7/9 anonim válasza:
veled van és akk ribiket csókól... (előző vtam)
9/9 anonim válasza:
Ha komolyan gondolta, akkor úgy is keresni fog, ha meg nem akkor legalább nem égeted be magad, hogy mész utána :) Fel a fejjel, lesz még több ilyen bunkó az életedben :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!