Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit szeret/nem szeret a szerelemben?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek :)2013. jún. 16. 21:23
3/13 anonim válasza:
én azt nem szeretem ha viszonzatlan :O
4/13 A kérdező kommentje:
De az eleje és közepe jó nem? :)
2013. jún. 16. 21:25
5/13 anonim válasza:
Szeretem azt a jóleső, biztonságot adó érzést, hogy tartozom valakihez.
Amit nem szeretek: egy veszekedés, egy vita százszor fájdalmasabb egy olyan emberrel, akit nagyon szeretek.
Szeretem: a kibékülést :)
Nem szeretem: ha sokáig nem láthatom, mert veszettül hiányzik
Szeretem: Amikor végre együtt lehetünk :)
Nem szeretem: mikor elmúlik....
Szeretem: amikor még tart, és érzem, hogy ő is szeret.
6/13 anonim válasza:
Persze,hogy jó
csak a vége rossz
7/13 A kérdező kommentje:
Buboréklény köszönöm hogy kifejtetted :)
2013. jún. 16. 21:27
8/13 A kérdező kommentje:
*Buboréklány
Bocsi elírtam xD
2013. jún. 16. 21:28
9/13 anonim válasza:
Én azt nem szeretem, hogy soha semmi nem jön össze. Igazából azt se tudom, voltam-e igazán szerelmes, egyszer talán igen.
10/13 anonim válasza:
A csalódást, de ez mindig hozzá tartozik az élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!