Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverommal lehet valamit kezdeni, vagy felejtős?
Mióta van barátnőm, azóta haverom folyamatosan depresszios... ( jó ez lehet nem a legjobb szó erre.. )
Eleinte mikor együtt látott barátnőmmel akkor csak húzta a száját.. amikor csókolózni látott minket akkor, hogyismondjam, elmenekült :/ ( 19éves embertől normális ez? mert szerintem nem .. )
Az utóbbi 1 hónapban már beszélni is b*szik velem...
Barátnőmmel nem fogok szakítani miatta, esetleg valami más megoldás lehet szerintetek ?
( Neki még nem volt barátnője, össze akart jönni barátnőmmel, de visszautasította.. )
13:36: Nem hiszem, mert már többször próbálkozott lányokkal, de eddig egyszer sem jött neki össze... bár nem igazán rajong a meztelen női test látványáért :/
13:43:
előző barátnőjelöltje elég jó barátom volt... akkor az miatt is fújt rám. Amikor attól a lánytól kaptam egy puszit, és látta, akkor hazáig azt hallgathattam tőle, " na smaci megvolt ?"..
Utána a mostani barátnőmmel próbálkozott ( akkor még nem voltunk együtt ), de dobta a lány mert, miután találkoztak pár óra múlva már nagyon nyomult..
"nem igazán rajong a meztelen női test látványáért"? Ez milyen már? Ha van valami, amiért ösztönösen kéne rajongania, akkor a meztelen női test az :) Lehet, hogy kőhomár, csak elnyomja, nem is tudatosítja magában. Ugyanezért akarja lecsapni a nőket a kezedről: tudat alatt te kellenél neki, ezért nem akarja, hogy mással jöjj össze, de közben meg akar felelni a "normáknak" is... így két legyet ütne egy csapásra. Persze ez csak ilyen konyhapszichológia, de lehet benne valami...
A másik lehetőség, hogy mélyen irigykedik rád, amiért sikeresebb vagy a nőknél, és fél is, hogy elveszít, mint barátot.
Tapasztalataim szerint FUBAR (geb*sz) a helyzet, és nemigen tudsz segíteni a haverodon - esetleg ráveheted, hogy menjen pszichológushoz, mert ekkora katyvaszhoz szakember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!