Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok, így sosem lesz pasim?
Figyelt kérdés
Régebben sokat mosolyogtam, hogy ez megszépítsen, de a múltkor olvastam egy oldalt, ahol azt írták, hogy a csúnya embereken még a mosoly sem segít, ahogyan a smink sem! :( Nagyon elkeseredtem! Eddig volt egy kis önbizalmam, de már nincs, mit tehetnék? Nem kérnék privátot!2013. jún. 16. 15:38
1/15 anonim válasza:
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, akkor félő, hogy nem csak a csúnyaságoddal van probléma.
2/15 anonim válasza:
Mosolyogj. Az a mondás hülyeség. Csak nézz körül, hány érdekes lány él nagy szerelemben!
3/15 anonim válasza:
Embertől függ hogy ki mit nevez csúnyának. De attól még nem biztos hogy el kellene zárkóznod az itteni ismerkedéstől, ha valóban ennyire elkeseredett vagy.
4/15 anonim válasza:
Ezt így hogy döntsük el? Mutasd magad!
5/15 anonim válasza:
küldj képet :)
szerintem nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy te azt látod :)
6/15 anonim válasza:
Lesz pasid! Senki sem elégedett magával alapjáraton..senki nem tetszik magának..ha így lenne nem lenne annyi konditerembe járó fiatalember és szolis hölgyemény-költemény, mert elégedettek lennének magukkal ahogy vannak, de nem azok és ezért kezdtek el javítani az önbizalmukon.
Szóval ez a csúnya vagy dolog...relatív..nincs olyan, hogy valaki senkinek sem tetszik...valakinek mindig bejön az ember...szóval ne legyél depis!
7/15 anonim válasza:
Relatív dolog, hogy kinek mi a csúnya. A nők amúgy is hajlamosak bemesélni maguknak, hogy csúnya vagyok kövér vagyok stb... Valakinek csak tetszeni fogsz.
8/15 anonim válasza:
Láthatnánk egy képet? Csak azért, mert az gyanúm,hogy te is olyan csaj vagy,aki azt gondolja,hogy csúnya, közben egy 10/9-es szintet simán megüt.
9/15 anonim válasza:
Hát,ha annyira csak a külsőségek érdekelnek,akkor te is meg kell felelj azoknak az elvárásoknak,amiket te támasztasz másoknak.Ha majd rá jösz,hogy a jó lélek sokkal többet ér,akkor lehet pasid,akár számodra tökéletes is.
Ja,és nem kapsz privátot.
10/15 anonim válasza:
Lányok, sírva könyörgöm ne kezdjétek ti is! Tele van az oldal az önmagukat sajnáló srácokkal, ne jöjjenek már a lányok is! Kérdéshez: Amit olvastál, baromság. Korodat megtudhatjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!