Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kívánom a szobatársam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a szobatársam, és most végre kettesben maradtunk a szobában (ritka pillanatok egyike) ; mit tehetnék, hogy beinduljon? [meleg téma! ]

Figyelt kérdés

Szögezzük le, tudják rólam, hogy meleg vagyok. Néha poénkodnak csak, amúgy egyáltalán nem bántanak miatta; hála az égnek:)

Hárman vagyunk egy szobában. Az egyik srácnak barátnője van -és annyira nem is jön be-, viszont a másik.... Huuhhh:P

Egy múltkori buli alkalmával részegen bevallotta, mikor mentünk haza, hogy volt már 1-2 kalandja pasikkal. Én totál bezsongtam, persze akkor nem történt semmi. De most már nagyon akarom.. Főleg, hogy észrevettem (és remélem nem csak bebeszélem magamnak), hogy mostanában meg-megnézett magának stb. És nyilvánvalóan csak így "másznék rá". Ergo, ha tudnám, hogy nem pálya nála az ilyesmi, lemondanék róla.. idővel.. :)

Most egyik régi ismerősénél van, de nemsokára visszajön.

Mit tehetnék, hogy legyen valami köztünk? Elmondhatatlanul akarom Őt.

Remélem tudtok valahogy segíteni! Bármilyen ötlet/tipp jöhet, persze ami engem segít előre :D

Nagyon köszönöm előre is! :)

Ui.: Az ilyen 'dögölj meg és társai' beszólások már réges rég nem érdekelnek :) Emiatt felesleges koptatni a billentyűzetet, és felidegesíteni homofób őnagyságotokat! :)

2013. jún. 15. 22:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Grat.

Beszélj vele, hogy mi legyen tovább.

Ebből még lehet valami.

Bár ha ő csak nézegetett korábban is pasikat, de nem meleg, csak mondjuk bi, akkor lehet ez csak időleges dolog lenne.

Tényleg megdumálós a szitu, mert nehogy koppanj.

2013. szept. 17. 13:07
 22/22 anonim válasza:
100%
Hm... én ilyenkor ha ilyet olvasok mindig feltudnám magam akasztai :'( sirok örömömben, hogy valaki nem szenved tovább és borzasztó jó érzés, de annyira szar is :/ nagyon nagyon rosz, már két év telt el az eset után nem tudom hogy mi van most de ez valami borzasztó jó érzés lehet :) kár hogy szarul érzem magam tőle :'( de kívanok neked boldog életet :) még ha mára már nincs veled, élj boldogan és élvezd az élet minden percét
2015. szept. 1. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!