Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törték már össze a szíved?
A fiú, akibe hosszú évekig szerelmes voltam, elhitette velem, hogy lehet köztünk valami.
Először csak levelezni kezdtünk. Majd egy pár hét után az egyik levélbe írta, hogy szeretne randizni velem. Megbeszéltük a helyet s az időpontot is. A randi napján ott vártam rá vagy két óráig, de nem jött el. De még itt is reménykedtem, hogy biztos közbejött neki valami. Mikor hazaértem, egy levél fogadott tőle. A levélben leírta, hogy látta, hogy ott várok rá s ezen egy jót nevetett és csodálkozik azon, hogy hogyan lehet valaki ilyen naiv, mint én, mert köztünk nem lehet semmi soha.
08:55-ös vagyok
1. Megismerkedtem egy sráccal, ő kezdeményezett, innentől kezdve egész jóban voltunk, pár hónapig ez volt, persze ez idő alatt én totál belezúgtam. Sajnos ezzel ő is tisztában volt és mint mondtam pár hónapos ismertség után közölte, hogy 2 éve van barátnője, de a kedvemért otthagyja, ha bevallom neki, hogy szeretem. Megtettem. A válsz erre az volt, hogy: "csak hülyéskedtem!" "tudod hány ilyen lány van még mint te aki belém van zúgva??" utánna bemutatott a barátnőjének...akiről egész idáig azt sem tudtam, hogy létezik. Mindez idő alatt együtt röhögtek rajtam.
2. Szerelmes lettem egy nálam 12 évvel idősebb fiúba/férfibe, de akkor azt mondtam, hogy neeem!! hiszen idősebb sokkal. Végül elkezdett érdeklődni utánam, hitegetett, reményt keltett bennem, aztán szó nélkül lelépett...
19/L
17:53-as vagyok, megint
kérdező! Neked volt/van ez irányú tapasztalatod?
bas*zki milyen fas*zkalap pasik vannak, és még engem bunkóznak a csajok ennél jóval lightosabb dolgokért
Pffff ez totál szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!